Drożdże z pokrzywą odżywiają i oczyszczają organizm (są więc korzystne dla osób będących na diecie) poza tym jak pisze na opakowaniu uzupełniają niedobór składników mineralnych i witamin, wzmacniają włosy, poprawiają wygląd paznokci, skóry. Minusem jest okropny smak, tabletki trzeba błyskawicznie połykać
Na zdrowe paznokcie polecane są produkty bogate w ziarna zbóż, kiełki soi, ryby, niech przegryza też pestki dyni i ziarna słonecznika. Niech nie unika zdrowych tłuszczów roślinnych bo wbrew pozorom one właśnie pomagają schudnąć. Niech też kupi sobie w aptece ,,drożdże z pokrzywą", używałam i polecam
Jesli to nie tajemnica - na co pomagaja te drozdze z pokrzywa? Zaintrygowalo mnie...
Odnosnie tego co pisze malami w zwiazku z tluszczami to prawda. Obecnie istnieje tendencja do potepiania w czambul wszelakich tluszczow a nieslusznie. To swego rodzaju przegiecie w druga strona, ktore tez moze byc... niezdrowie.
Na zdrowe paznokcie polecane są produkty bogate w ziarna zbóż, kiełki soi, ryby, niech przegryza też pestki dyni i ziarna słonecznika. Niech nie unika zdrowych tłuszczów roślinnych bo wbrew pozorom one właśnie pomagają schudnąć. Niech też kupi sobie w aptece ,,drożdże z pokrzywą", używałam i polecam
"od kilku dni jestem na diecie,nie jem pieczywa tylko chrupkie wieloziarniste z
błonnikiem,nie stosuję żadnych tłuszczy typu masło oliwa margaryna,dużo warzyw
i owoców,dużo wody,mięsa gotowane lub pieczone w folii-i zaczęły mi się
strasznie łamać paznokcie.Czym to może być spowodowane-co zmienić w diecie?"
łamliwe paznokcie a dieta
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: łamliwe paznokcie a dieta
jola1988
- marchewka,
- ogórek (świeży z ogródka najlepiej)
to na twardość
a na wygląd: dobre rezultaty daje codzienne nacieranie ich oliwą
naprawdę pomaga - jestem tego dowodem
Odp: Odp: Odp: łamliwe paznokcie a dieta
malami
Nic takiego mnie nie spotkało
Odp: Odp: Odp: Odp: łamliwe paznokcie a dieta
Lucy
Uzywalam niestety czesto domestosa... Szczerze to nieciekawie sie czulam po tym, cale popoludnie i wieczor.
Odp: Odp: Odp: łamliwe paznokcie a dieta
Odp: Odp: łamliwe paznokcie a dieta
Lucy
A nie ma jakichs skutkow ubocznych nudnosci itd?
Odp: łamliwe paznokcie a dieta
malami
Odp: Odp: łamliwe paznokcie a dieta
Lucy
Jesli to nie tajemnica - na co pomagaja te drozdze z pokrzywa? Zaintrygowalo mnie...
Odnosnie tego co pisze malami w zwiazku z tluszczami to prawda. Obecnie istnieje tendencja do potepiania w czambul wszelakich tluszczow a nieslusznie. To swego rodzaju przegiecie w druga strona, ktore tez moze byc... niezdrowie.
polecam artykul http://www.olimpec.pl/index.php?page=kulturystyka&id=165
pozdrowka!
Odp: łamliwe paznokcie a dieta
malami
łamliwe paznokcie a dieta
dobry
"od kilku dni jestem na diecie,nie jem pieczywa tylko chrupkie wieloziarniste z
błonnikiem,nie stosuję żadnych tłuszczy typu masło oliwa margaryna,dużo warzyw
i owoców,dużo wody,mięsa gotowane lub pieczone w folii-i zaczęły mi się
strasznie łamać paznokcie.Czym to może być spowodowane-co zmienić w diecie?"
czy ktos jej cos poradzi?