Wątek sprzed roku, ale przydałoby się go odkurzyć - znowu święta się zbliżają
Jak moi siostrzeńce byli mali, to nie miałam problemu z prezentami, a teraz od jakichś 2 lat dwoję się i troję i nie wiem, co im kupić.
Może ktoś ma pomysł na prezent dla 12-latki i 10-latka? To taki dziwny wiek, że niby już nie są dziecinni, ale jeszcze niedojrzali, więc zabawki odpadają ... No i problemem jest to, że nie mają konkretnych zainteresowań...
hello no wlasnie, znowu swieta sie zblizaja, ale fajnie. w tym roku chce zaskoczyc dzieciaki z prezentem i zabrac je na rodzinny kurs gotowania moze akurat pokochaja moja pasje. mam linka: http://www.wyjatkowyprezent.pl/rodzinne-gotowanie jak myslicie, fajny pomysl?
Dla roczniaków moim zdaniem sprawdzę sie zabawki wymagające ruchu. Dzieci w tym wieku albo juz zaczynają chodzic albo w niedługim czasie zaczną. Z doswiadczenia mogę podpowiedzieć że mój syn uwielbiał jeździki, klocki, wszelkie grajace zabawki, duze samochody (zwłaszcza jak mógł na nich usiaśc ). Sprawdzic sie też moga zabawki w stylu konia na biegunach. Dla dziewczynki trudno mi cos podpowiedziec bo sama mam syna. Jedyne co mi ostatnio wpadło w oko to takie namioty-domki, ale to pod warunkiem ze rodzice dysponuja odpowiednia iloscia miejsca w mieszkaniu. Dziewczynki lubia sie bawic w dom itp. wiec to by sie pewnie sprawdziło. Dla przedszkolaków niezależnie od płci sprawdza się tez zestawy do zabawy w sklep, doktora, weterynarza itp. bo sporo zabaw to nasladowanie dorosłych.
caroline świetnie obmyślane,wybacz,że nie wstawiam liczb.Z tym prezentem.. a właściwie to dla takiego rocznego dziecka chłopaczka lub czteroletniej dziewczynki,czym można sprawić radość? strasznie nie lubię prezentów praktycznych, tzn jeśli są bardzo potrzebne to owszem,ale chodzi mi o to,że jeśli nie wiadomo co kupić to kupić coś co na pewno się przyda.A jak przykuć uwagę tego dziecka właśnie,by zobaczyć uśmiech?oczywiście nie osomowym kosztem
Z tego co wiem od rodziny to mój syn na gwiazdke dostanie duża cięzarówkę i zestaw majsterkowicza. Co jeszcze to sie nie orientuję. Na urodziny rodzina zrobiła mu zrzutke i dostał motor na akumulator. Moim zdaniem to jest dobry pomysł bo jednej osoby nie byłoby na to stac a tak to dziecko ma zabawke której normalnie nigdy by nie dostał. Zaleta dodatkowa ze pojeździ na swieżym powietrzu. Problem jest tylko taki ze ktos musi dać pomysł do takiej zrzutki i trzeba wymyslic co kupimy ale tu już moze podpowiedziec dziecko.
Moje dzieci rzadko coś dostają w ciągu roku mam na myśli zabawki jakieś większe prezenty.Mąż w pracy dyskutował z kolegami i wszyscy kupują tylko słodycze ja dla syna wybrałam na allegro zestaw majsterkowicza a dla córki kuchnia z wyposażeniem a taki dodatkowy prezent po sanki blizniacze tj długie każde dziecko ma swoje oparcie i jeden siedzi za drugim.Sanki kupiłam w tamtym miesiącu a kuchnie i majsterkowicza w tym żeby na hura to nie był taki duży wydatek
Mikołajowe prezenty
Obserwuj wątekOdp: Odp: Mikołajowe prezenty
karita
Jak moi siostrzeńce byli mali, to nie miałam problemu z prezentami, a teraz od jakichś 2 lat dwoję się i troję i nie wiem, co im kupić.
Może ktoś ma pomysł na prezent dla 12-latki i 10-latka? To taki dziwny wiek, że niby już nie są dziecinni, ale jeszcze niedojrzali, więc zabawki odpadają ... No i problemem jest to, że nie mają konkretnych zainteresowań...
Odp: Mikołajowe prezenty
Mrówa
kusza23
akuku
Odp: Odp: Odp: Mikołajowe prezenty
caroline1983
Odp: Odp: Mikołajowe prezenty
szewczyk
caroline1983