nie wiem jak teraz, nie wiem ja z certyfikatem, ale jak sie jezdzilo pare dobrych lat temu w taterki to nas kiedys taki baca, jak popil, sam łostrzegoł, ze przypadkiem nie kupowac od gazdow bo syćko pod klienta na szybko i w herbacie je mocza oni, hej!
mediana - mit
mięso można przez kilka dni przechowac w mleku , ktore oczywiscie się skwasi ale mięso bedzie świeże , można też przechowac je w pokrzywach i tez bedzie nadal świeże
oscypki - mit , są wedzone ( podrobione bycmoże barwione, te z certyfikatem - nie)
w cągu życia zjadamy mimo wlasnej woli średnio 8 pajaków - fakt czy mit?
Mit czy fakt?
Obserwuj wątekOdp: Mit czy fakt?
chef
Odp: Mit czy fakt?
dobry
Odp: Mit czy fakt?
dobry
Odp: Odp: Mit czy fakt?
jarek-energy
mięso można przez kilka dni przechowac w mleku , ktore oczywiscie się skwasi ale mięso bedzie świeże , można też przechowac je w pokrzywach i tez bedzie nadal świeże
oscypki - mit , są wedzone ( podrobione bycmoże barwione, te z certyfikatem - nie)
w cągu życia zjadamy mimo wlasnej woli średnio 8 pajaków - fakt czy mit?
Odp: Mit czy fakt?
dobry
mediana, mit
zakopianskie oscypki (te sprzedawane m.in na krupowkach) sa barwione herbatą
mit/fakt?
Odp: Mit czy fakt?
mediana
PS. te pomidory to ponoć spirytusem
Odp: Mit czy fakt?
jarek-energy
są zastrzyki ale to nie koński mocz
mięso by sie nie zepsuło mozna przechowywac w mleku lub pokrzywach ?
mit czy fakt?
Odp: Mit czy fakt?
dobry
czerwone pomidory sprzedawane wczesnie na wiosne zawdzieczaja swoj kolor zastrzykom z konskiego moczu
fakt? mit?
Odp: Mit czy fakt?
jarek-energy
mięso przemrożone jest zdrowsze - mit czy fakt?
Odp: Mit czy fakt?
chef