Obydwie firmy są godne polecenia i zaufania,też miałabym problem na co się zdecydować,jednak z racji tego iż mam już kilka urządzeń Zemlera i zaufanie do tej firmy,to chyba jednak właśnie na nich
Moja bratowa ma cookera Phillipsa, z tego co wiem, jest zadowolona. Ja zaś dostałam w prezencie multicookera REDMOND tego M4502. Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy, to fakt, że prezentuje się dużo lepiej od strony wizualnej . Niby nic, bo przecież ma dobrze gotować i to jest najważniejsze, ale ja jestem estetką.
Jakie wrażenia z użytkowania? Multicooker jest świetny - połączenie wszystkiego w jednym, co odpowiada rozmaitym potrzebom naszej rodziny. Ja się stale odchudzam, przez co dużo gotuję na parze, szybkowar też się przydaje, dzieci lubią ciasta, no to pieczemy, chleb również - generalnie z wszystkich funkcji korzystamy i fajnie, że można to "zamknąć" w jednym urządzeniu, bo kuchnię mamy małą . Najbardziej odpowiada mi różnorodność programów - łącznie 34 (16 automatycznych i 18 ustawianych ręcznie) zamiast 12 - w przypadku Phillipsa.
Moja mama zawsze mówiła, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego, ale z racji tego, że sama mam multicooker Redmond - taki dokładnie jak na fotce wyżej (4502) to muszę przyznać, że mama racji nie miała, i jeszcze od czasu do czasu pożycza go ode mnie jak chce zrobić keksa czy swoją ulubioną kaszę - a w multicookerze wychodzi ona naprawdę smakowita.
Ja z kolei za ciastami nie przepadam, ale notorycznie uwielbiam dusić w nim warzywa do obiadu - no po prostu pycha!
Kurczę, jak to jest - czy rzeczywiście to urządzenie jest tak przydatne, bo trudno mi wyobrazić sobie coś, co nadaje się do wszystkiego... Poproszę o tylko poważne odpowiedzi
Jak dla mnie, to Philips ma bardzo mało przepisów w książce... dlatego wybrałam multicooker Redmond M4502. Ma w zestawie książkę oraz na ich stronie dodatkowe przepisy... Z własnego doświadczenia, już przygotowywała nie mało potraw i jestem zadowolona z zakupu.
też jestem ciekawa Waszych opinii. zastanawiam się nad Philipsem myślę, że można zaoszczędzić sporo czasu a mam malutkie dziecko więc bardzo by mi się przydał. Co myślicie?sprawdza się?
Minęło już trochę czasu,więc moze napiszesz który ostatecznie kupiłaś? Tak nawet z czystej ciekawości daj znać jeżeli wątek jest w dalszym ciągu aktualny.
Szczerze mówiąc to ja osobiście zdecydowałabym się na Zemlera,może to kwestia przyzwyczajenia do danej marki ale akurat na ich sprzętach póki co jeszcze się nie zawiodłam.
Multicooker Philips lub Zelmer
Obserwuj wątekOdp: Multicooker Philips lub Zelmer
eKuchnia_com
Odp: Multicooker Philips lub Zelmer
Smakoszka83
Jakie wrażenia z użytkowania? Multicooker jest świetny - połączenie wszystkiego w jednym, co odpowiada rozmaitym potrzebom naszej rodziny. Ja się stale odchudzam, przez co dużo gotuję na parze, szybkowar też się przydaje, dzieci lubią ciasta, no to pieczemy, chleb również - generalnie z wszystkich funkcji korzystamy i fajnie, że można to "zamknąć" w jednym urządzeniu, bo kuchnię mamy małą . Najbardziej odpowiada mi różnorodność programów - łącznie 34 (16 automatycznych i 18 ustawianych ręcznie) zamiast 12 - w przypadku Phillipsa.
Panilasu
Ja z kolei za ciastami nie przepadam, ale notorycznie uwielbiam dusić w nim warzywa do obiadu - no po prostu pycha!
kołczu
marfa
milka03
Gastrosklep.pl
marfa
Tak wygląda przygotowywanie kolacji na kilka osób z misą na 5L, nie wiem ile razy musiałabym to przygotowywać w mniejszej pojemności =))
Odp: Odp: Multicooker Philips lub Zelmer
Jesteśmy tym co jemy
Gastrosklep.pl