no i widze nie ma madrych, ani dobry na pw nie odpowiedzial ani tu nikt nie chce odpowiedziec, a ja sobie nie przypominam zebym sie zgadzala na wysylanie mi spamu na emaila
konkretnie to na dole wiadomosci napisane jest:
Jeśli nie chcesz otrzymywać newslettera, wyślij odpowiedź o treści "NIE" na adres zwrotny.
odpowiedzialam wiec wpisujac w tresc wiadomosci NIE i nie podzialalo, po nastepnym newsletterze odpowiedzialam wpisujac NIE i w tresci i w temacie - tez nie podzialalo
Odp: Odp: NA GORĄCO GOTUJMY.PL - CZYLI NASZ NEWSLETTER
Ja tak jak Bunia często tu zagladam i dowiaduje sia o wszystkim na bieżąco. Graficznie newsletter bardzo ładnie się prezentuje. Na pewno przyda się tym którzy rzadziej tu zaglądają.
Ciężko mi ocenić przydatność bo po prostu jestem na stronie po kilka razy dziennie i nowości czytam na bieżąco. Ale z przyjemnoscia otwieram jak sprawdzam pocztę bo moze mi cos umknęło. Podobają mi się graficznie .
NA GORĄCO GOTUJMY.PL - CZYLI NASZ NEWSLETTER
Obserwuj wątekOdp: NA GORĄCO GOTUJMY.PL - CZYLI NASZ NEWSLETTER
cremebrule
Odp: NA GORĄCO GOTUJMY.PL - CZYLI NASZ NEWSLETTER
cremebrule
Jeśli nie chcesz otrzymywać newslettera, wyślij odpowiedź o treści "NIE" na adres zwrotny.
odpowiedzialam wiec wpisujac w tresc wiadomosci NIE i nie podzialalo, po nastepnym newsletterze odpowiedzialam wpisujac NIE i w tresci i w temacie - tez nie podzialalo
Odp: Odp: NA GORĄCO GOTUJMY.PL - CZYLI NASZ NEWSLETTER
cremebrule
caroline1983
Babciagramolka
NA GORĄCO GOTUJMY.PL - CZYLI NASZ NEWSLETTER
Czy ktoś tu wszedł z newslettera po długiej nieobecności?