Jestem z Częstochowy i ciężko mi ocenić... rzadko stołuje się w restauracjach. Za to ostatnio byłam na przyjęciu, na którym był catering. Również rozglądam się za cateringiem z miasta i słyszałam dobre opinie o tym [url=http://www.yellowcatering.pl/]Yellowcatering[/url] Na stronie mają ofertę menu na różne okoliczności. Myślę, że warto spróbować.
Restauracja w Grecji na prawdę robi wrażenie, nie tylko wnętrzem ale także kuchnią. Dania są rewelacyjne, niebo w gębie. Tylko, że jedzenie nie jest tam wcale takie tanie, ale za taką rozkosz chyba każdy się skusi.
Moim zdaniem są, w Warszawie jest ich na pewno kilka i są w różnym przedziale cenowym. Z tańszych lubię Esencję Smaku która ostatnio niestety przeniosła się bliżej centrum, dobra kuchnia, ale ukryta to włoska knajpa obok ambasady indyjskiej, gdzie rasowy gruby Włoch biesiaduje z klientami Wystrój może nie ciekawy, ale jedzenie w przyzwoitej cenie i smaczne, z wyższej półki Valadier na Łowickiej jest bardzo dobry. W tej restauracji czujesz, że wszystko trzyma najlepszy poziom, od wykończenia lokalu, po lokalizację, kelnerów, podanie potraw, na jedzeniu kończąc. Dla mnie doskonała restauracja musi spełniać te wszystkie punkty. Jeśli wyłamie się chociaż z jednego już traci.
Są dobre restauracje tylko czasami czynnik ludzki zawodzi i tyle. Ja byłam ostatnio w dobrej restauracji ale wiadomo i tak można się zawsze czegoś doczepić.
Nawiązując do wątku - przecież nie tylko w restauracji ważne jest jedzenie. Jak dla mnie jest na pierwszym miejscu, ale bez dobrej aranżacji wnętrza i profesjonalnie podanych dań i całej tej otoczki nie je się już tak smacznie Wolę na przykład zjeść mniej za więcej pieniędzy, a smaczniej i w ulubionej atmosferze.
Witam,a ja wam polecam karczmę Rajcula w Paniówkach koło Gliwic,
ich specjalnością są swojskie wyroby wędliniarskie.Polecam dania kuchni śląskiej
jak i potrawy z grilla moje ulubione...
Weszłam na ich stronkę... kusi, kusi Muszę się tam wybrać dzięki za adresik
nie ma dobrych restauracji
Obserwuj wątekOdp: nie ma dobrych restauracji
kaska2909
Odp: nie ma dobrych restauracji
2widelce
http://www.2widelce.pl/
Odp: nie ma dobrych restauracji
pozdrawiam fajnachata_pl
Odp: są dobre restauracje
Kossi