Fajny pomysł, też o tym myślałem hehe ale znam siebie i wiem, że w sezonie zimowym nie da rady - jedzenia sobie nie odmówię, o nie! A wysiłku siłą rzeczy jest mniej jesienią i zimą (no może jak otworzą mi lodowisko pod blokiem będzie lepiej
Swoją drogą -12 kg niezły wynik, ja zrzuciłem z 15 parę lat temu ale miałem z czego
Witam,
Pewnie już się zastanawiacie gdzie pójdziecie na sylwestra. Nie myślimy jednak, tak jak tuż przed sylwestrem o odchudzaniu, pielęgnacji i innych zabiegach.
Ja postanowiłam, że kilka kilo stracę
Kto się przyłączy?
Może przed sylwestrem pochwalimy się naszymi osiągnięciami?
Dotychczasowa moja dieta była skuteczna dzięki której ( zastosowana 2 lata temu ) schudłam 12 kilo a teraz przez 2 lata przybrałam 2 kilo
ODCHUDZANIE JUŻ NA SYLWESTRA
Obserwuj wątekOdp: ODCHUDZANIE JUŻ NA SYLWESTRA
anma59
Odp: ODCHUDZANIE JUŻ NA SYLWESTRA
jajecznica
4 tygodnie diety + ćwiczeń i 4kg mniej mam już za sobą. Zostało 6kg do stracenia.
Naprawdę warto, bo już zaczynam lepiej się czuć
kołczu
Swoją drogą -12 kg niezły wynik, ja zrzuciłem z 15 parę lat temu ale miałem z czego
MagdaMM
ODCHUDZANIE JUŻ NA SYLWESTRA
kasperki2
Pewnie już się zastanawiacie gdzie pójdziecie na sylwestra. Nie myślimy jednak, tak jak tuż przed sylwestrem o odchudzaniu, pielęgnacji i innych zabiegach.
Ja postanowiłam, że kilka kilo stracę
Kto się przyłączy?
Może przed sylwestrem pochwalimy się naszymi osiągnięciami?
Dotychczasowa moja dieta była skuteczna dzięki której ( zastosowana 2 lata temu ) schudłam 12 kilo a teraz przez 2 lata przybrałam 2 kilo
Pozdrawiam