Przyznam, że na początku podchodziłem z rezerwą do tego serialu, ale teraz nawet obejrzę z przyjemnością - ma pewną lekkość (pewnie dzięki duetowi Ostaszewska i Adamczyk). Kuchni to tam za wiele nie ma, a i główny wątek i "para" to jakaś farsa, bo nic między nimi nie gra i się nie dzieje...
nie wiem czy wiecie ale w tą niedziele był ostatni odcinke 1 sezonu...
jak wam się podobał? będziecie czekać z utęsknieniem na kolejny sezon?
Ja powiem szczerze, że mam mieszane uczucia i czuje niedosyt, bo ostatni odcinek mnie nie zachęcil. Nie podobała mi się ta cała nierealna histotoria, takie kiepskie love story;/
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ogądacie serial "Przepis na życie"???
Mnie na początku zaskoczył pozytywnie ten serial. Humor, jakiś tam wdzięk... Później trochę za bardzo przewidywalny, oklepane sytuacje... Ale ogólnie całkiem fajny jak na polskie realia; z początku nawet myślałam że na licencji... Agnieszka Kumorek jest świetna i widać, że pichcenie jej jako prywatnej osobie sprawia radość.
Ostatni odcinek mnie nie wciągnął. Borys Szyc grał pijanego, jak w każdym filmie (nie rozumiem co w tym seksownego), jakaś przeraźliwie nudna scena randki, podczas której nic się nie działo... Jakiś niedorobiony ten odcinek...
Restauracja Imbir tak naprawdę nie istnieje, zostaje zbudowana na jakiejś hali, na której kręci się seriale specjalnie na potrzeby "Przepisu na życie" Przecież gdyby kręcili serial w restauracji, która codziennie przyjmuje gości, to gotowanie i podawanie potraw gościom byłoby niemożliwe
Ogądacie serial "Przepis na życie"???
Obserwuj wątekOdp: Ogądacie serial "Przepis na życie"???
kołczu
Odp: Ogądacie serial "Przepis na życie"???
katecake
jak wam się podobał? będziecie czekać z utęsknieniem na kolejny sezon?
Ja powiem szczerze, że mam mieszane uczucia i czuje niedosyt, bo ostatni odcinek mnie nie zachęcil. Nie podobała mi się ta cała nierealna histotoria, takie kiepskie love story;/
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Ogądacie serial "Przepis na życie"???
Kathlyn
Odp: Odp: Odp: Odp: Ogądacie serial "Przepis na życie"???
Pyza
Odp: Odp: Odp: Ogądacie serial "Przepis na życie"???
Kathlyn
Odp: Odp: Ogądacie serial "Przepis na życie"???
cherry
Tak samo jak w "Ugotowanych" - fartuch, zakupy, wszystko w Almie
nutella
Dorota0309