Ogladaliscie moze na TVNstyle Piekielną kuchnie Gordona Ramsaya? Jak Wam się podoba? Wzielibyscie udział w polskiej wersji programu? Bo ja mam troche mieszane uczucia...
nie miała byś mieszanych uczuć , jak byś wiedziała że praca z Gordonem (nawet w takim turnieju) daje tym ludziom szansę zarabiania do 60000 funtów rocznie ... to nawet na tamtejsze warunki ogromne sumy... ja bym chciał mieć w swoim CV pracę w jednej z jego knajp ... on jest w Anglii po prostu guru
ja ogladam hells kitchen w angielskiej telewizji, wczoraj sie zalamalam, maja wybrac swietnego kucharza, a ci ludzie z zaslonietymi oczami nie dali rady powiedziec co zostalo im podane do buzi, mylili rzodkiewke z pietruszka... im sie chyba wydaje ze sa kucharzami... od kilku dni czy tygodni gotuja co wieczor to samo w restauracji, przy czym kazdy robi swoje czyli ciagle to samo i nie sa w stanie sie nauczyc jak ma smakowac risotto czy jak ma byc wolowina usmazona...
ta, z pascala nie zostało po prostu juz nic, sproszkowali go wlasnie do postaci tej kosteczki, ktora co i rusz sypie w reklamie do jakiejs potrawy, zagadując cos dla niepoznaki
nie no jola prosze ;p
dla mnie pascal jest fatalny )
chyba ze nie zrozumialem Twojego dowcipu
pascal jest ok tylko ze wpadl w komerche i za duzo przepisów robi pod knora z tym jego ostatnia kostka knora...
Nie ma co zazdroscic, kazdy jakos zarabia
wczoraj w nocy znowu ogladalam Hell Kitchen i bylo jak zwykle ostro. ekipa byla juz wytrenowana wiec gordon nie wieszal az takich psow za to poprzeczka byla wysoko. naprawde emocjonujacy ten program )
Piekielna kuchnia Gordona Ramsaya?
Obserwuj wątekOdp: Piekielna kuchnia Gordona Ramsaya?
mediana
Odp: Piekielna kuchnia Gordona Ramsaya?
cremebrule
chef
nie miała byś mieszanych uczuć , jak byś wiedziała że praca z Gordonem (nawet w takim turnieju) daje tym ludziom szansę zarabiania do 60000 funtów rocznie ... to nawet na tamtejsze warunki ogromne sumy... ja bym chciał mieć w swoim CV pracę w jednej z jego knajp ... on jest w Anglii po prostu guru
Odp: Odp: Odp: Odp: Piekielna kuchnia Gordona Ramsaya?
Dutkiewicz
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/L_MuLjK2Cck&hl=pl&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/L_MuLjK2Cck&hl=pl&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Odp: Odp: Odp: Piekielna kuchnia Gordona Ramsaya?
Dutkiewicz
Odp: Odp: Piekielna kuchnia Gordona Ramsaya?
cremebrule
dobry
Odp: Odp: Piekielna kuchnia Gordona Ramsaya?
jola1988
pascal jest ok tylko ze wpadl w komerche i za duzo przepisów robi pod knora z tym jego ostatnia kostka knora...
Nie ma co zazdroscic, kazdy jakos zarabia
Lilka
dobry
dla mnie pascal jest fatalny )
chyba ze nie zrozumialem Twojego dowcipu