Mój mężuś też się rozsmakował w niepasteryzowanych piwkach. Ja od czasu ciąży mało spożywam ale jak już to niestety typowo kobiece piwka
A w kuchni to owszem używam do mięs robiłam karkówkę w piwie i wołowinkę też.
Piwko napój bogów
od zawsze Tyskie Gronie przeplatane Tyskim Książęcym (mało popularne po za Śląskiem), a ostatnio bardzo podeszły mi piwa niepasteryzowane takie jak Kasztelan ze swoją bardzo przyzwoitą ceną oraz Łomża i Ciechan Pszeniczny. Ten ostatni dwa razy droższy od Kasztelana, ale bardzo aromatyczny i smaczny.
Piwko w kuchni ( w garnku ) - mniam
Mam 3 propozycje:
- ,, Golonka w piwie karmelowym "
-,,Stek z Sommerset po polsku "
-,,Biała kiełbasa w piwie karmelowym "
Piwo w kuchni
Obserwuj wątekOdp: Piwo w kuchni
Pablito
Odp: Piwo w kuchni
Papaja
Odp: Piwo w kuchni
margolata
A w kuchni to owszem używam do mięs robiłam karkówkę w piwie i wołowinkę też.
Piwko napój bogów
Odp: Piwo w kuchni
Pablito
Odp: Piwo w kuchni
Bahus
Odp: Odp: Piwo w kuchni
Śliweczka
Jestem tego samego zdania
Odp: Piwo w kuchni
Pablito
Odp: Odp: Piwo w kuchni
cherry
Odp: Piwo w kuchni
caroline1983
Odp: Piwo w kuchni
Babciagramolka
Mam 3 propozycje:
- ,, Golonka w piwie karmelowym "
-,,Stek z Sommerset po polsku "
-,,Biała kiełbasa w piwie karmelowym "