Nie tylko,bo szkoda ze autorka o nim zapomniała i nie napisała już na jakie wyposażenie się zdecydowali,ma nadzieję ze jednak mimo wszystko dobrze Wam ono służy.
Minęło już trochę czasu,więc może napiszesz jak ostatecznie urządziliście kuchnię oraz jak wyposażyliście? jesteśmy bardzo ciekawi,koniecznie daj znać na forum.
Koszta nie są aż takie wielkie w okolicach 150 zł, kuchnie powinno się budować od podstaw, najpierw te najpotrzebniejsze rzeczy (szafki, noże, zlew) a później należy przechodzić do drobnostek i szukać odpowiadających naszemu wnętrzu rzeczy. Osobiście mogę wam polecić nasz sklep, w którym możecie znaleźć wiele ciekawych i tanich akcesoriów do waszych kuchni- fajnachata.pl. Miłego gotowania.
ja od jakiegoś czasu wymieniam stare, spracowane przez lata noże i przyrządy kuchenne na nowe, firmy Fiskars. Tanie nie są, ale można kupować pojedyncze sztuki czyli 1-2 co jakiś czas...do noży jest też świetna i poręczna ostrzałka, która na razie służy do ostrzenia tych jeszcze nie wymienionych noży i doskonale przedłuża ich żywot. Wszystkie narzędzie są wykonane z bardzo dobrej jakości tworzyw i stali, świetnie leżą w ręku i estetycznie wyglądają - na prawdę polecam. Używają ich też profesjonaliści a ja zakochałam się w nich podczas konkursu, w którym użyczono ich nam, uczestnikom, ze Studia Kulinarnego mistrza Roberta Sowy
tez moge polecić wygrałam pełen zestaw 7 sztuk noży Fiskars i 3 lyzki. Nigdy nie maiłam w domu tak ostrego noża. Moje poprzednie nie równają sie nawet jednemu z kompletuCzasem niechcący zatne sobie palec lub paznokiec, więc trzeba uważać !
Pomóżcie w wyposażeniu kuchni
Obserwuj wątekOdp: Pomóżcie w wyposażeniu kuchni
SuperInterior_pl
Odp: Pomóżcie w wyposażeniu kuchni
kristal1982
Gastosklep_pl
darmiona
Odp: Odp: Pomóżcie w wyposażeniu kuchni
thegrooba
tez moge polecić wygrałam pełen zestaw 7 sztuk noży Fiskars i 3 lyzki. Nigdy nie maiłam w domu tak ostrego noża. Moje poprzednie nie równają sie nawet jednemu z kompletuCzasem niechcący zatne sobie palec lub paznokiec, więc trzeba uważać !
Odp: Odp: Pomóżcie w wyposażeniu kuchni