Nom, ja kiedyś wyhaczyłam fajne batoniki ze śliwkami w jogurtowej polewie w jakimś dużym markecie - pamiętam, ze były strasznie tanie i kupowalam po 10
Marika no to masz dobrze, ja tutaj z jajami wzbudziłabym niemałą sensację
marsów i snickersów to za bardzo nie lubię, ale....oszalałam ostatnio na pukcie batoników Musli Crunchy firmy Sante (są też na rynku innych firm) - najbardziej odpowiadają mi malinowo-żurawinowe z polewą jogurtową
Są słodkie, ale nie ulepek a do tego bardzo smaczne i zdrowsze od zwykłych batoników
Batoniki jak mars lub snykers,no to ja jestem w lepszej sytuacji bo zawsze jakby cos to moge to kuchni i kuchareczki poprosic o jajka i cukier hihi
No i jeszcze zawsze mam po kieszeniach w torbach i gdzie tylko sie da cukierki TOFFI moje ulubione))
Nie wiem jak Wy, ale ja czasami mam tak, że chcę zjeść coś słodkiego i nie wiem w gruncie rzeczy na co mam ochotę. W rezultacie schodzę do sklepu i wracam z... wędzoną makrelą(!) Bo zwyczajnie nie wiem na co się zdecydować...
Co byście mi poradzili na teraz - jeśli ma to być coś na szybko do przegryzienia, do kupienia w sklepie... baton? czekolada? Ciastko?
Pomysł na słodką przekąskę
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Pomysł na słodką przekąskę
cherry
PS jakieś jeszcze pomysły?
Odp: Odp: Odp: Pomysł na słodką przekąskę
Pyza
niektórzy nie wiedzą, że trzeba ich szukać raczej w dziale z płatkami do mleka niż na regale ze słodyczami
Odp: Odp: Pomysł na słodką przekąskę
cherry
Marika no to masz dobrze, ja tutaj z jajami wzbudziłabym niemałą sensację
Odp: Pomysł na słodką przekąskę
Pyza
Są słodkie, ale nie ulepek a do tego bardzo smaczne i zdrowsze od zwykłych batoników
Marika_1961
No i jeszcze zawsze mam po kieszeniach w torbach i gdzie tylko sie da cukierki TOFFI moje ulubione))
Odp: Odp: Pomysł na słodką przekąskę
cherry
Marika_1961
Pomysł na słodką przekąskę
cherry
Nie wiem jak Wy, ale ja czasami mam tak, że chcę zjeść coś słodkiego i nie wiem w gruncie rzeczy na co mam ochotę. W rezultacie schodzę do sklepu i wracam z... wędzoną makrelą(!) Bo zwyczajnie nie wiem na co się zdecydować...
Co byście mi poradzili na teraz - jeśli ma to być coś na szybko do przegryzienia, do kupienia w sklepie... baton? czekolada? Ciastko?
Będę wdzięczna za pomoc