Ewuś ...znam Pojemsobie...wysyłając do "garów" nie miał nic zdrożnego na myśli. Kontekst strony kulinarnej obliguje do wyrażania takich opinii. I np. "do garów" wcale nie oznacza "spadaj" a tylko; "zajmijmy się naszym hobby". Rozpatruj to tylko w takich kryteriach i kategoriach,
zmieniono 2 razy (ostatnio 31 maj 2009 21:47 przez Bahus)
Odbiło Wam, czy co? Poza tym dyskusja na każdy temat powinna nie wykraczać poza pewne ramy,więc nie życzę sobie,żeby ktoś,komu się wydaje ,że wszystkie rozumy pozjadał kierował teksty,żeby ta czy inna szła sobie do garów.Po prostu słoma z butów...
Ja mam działkę w rodzinnych ogródkach działkowych i interesuje mnie czy działki pozostaną w takim stanie jak są,czy będzie można je wykupić.Ale tu nie o to chodzi.Możemy się nie zgadzać,ale ja nikogo na ryby czy do sprzątania nie wysyłam, więc nie życzę sobie w drugą stronę podobnie głupich tekstów,że coś tam się tyczy mojej osoby.Nie jestem głupią,kruchą kobietką więc proszę sfolgować,bo to po prostu nie wypada.
Protestuję
Obserwuj wątekOdp: Protestuję
misia53
Odp: Odp: Protestuję
misia53
nie musisz czytać
Odp: Protestuję
wiosenka 50
Bogusia
Odp: Odp: Protestuję
Pojemsobie
Bahus
msewka
Ja mam działkę w rodzinnych ogródkach działkowych i interesuje mnie czy działki pozostaną w takim stanie jak są,czy będzie można je wykupić.Ale tu nie o to chodzi.Możemy się nie zgadzać,ale ja nikogo na ryby czy do sprzątania nie wysyłam, więc nie życzę sobie w drugą stronę podobnie głupich tekstów,że coś tam się tyczy mojej osoby.Nie jestem głupią,kruchą kobietką więc proszę sfolgować,bo to po prostu nie wypada.
Bahus
Odp: Odp: Odp: Odp: Protestuję
kasandra6
dobre
Odp: Odp: Odp: Protestuję
misia53
ja też