Przepis na rybę na parowarze...

Obserwuj wątek

Odp: Przepis na rybę na parowarze...

MADZIALENKA
muszę powiedzieć ze nie mam zmywaki
a gdybym miała to chyba bym nie próbowała wykorzystywać do przygotowywania rybki. Może trochę z tych samych powodów o których wspomniała mija poprzedniczka
nie mniej jednak gratulacje za pomysły - co też ludzie nie wymyślą

Odp: Przepis na rybę na parowarze...

Glumanda
  • Glumanda

  • Posty: 587
  • Przepisy: 111
  • Artykuły: 3
No ja nie wiem... czy smakowalaby mi taka ryba ze zmywarki... .. jak pomysle..jakie farfocle plywaja w miejscu gdzie jest filtr i zawsze zostaje tam woda z ostaniego mycia..jak w kolanku umywalki... iiiiiiiiiiiiiii...
Do tego sol..to raczej cos automatycznego..i nie mozna jej tak poprostu wylaczyc..
Chyba jednak.. nie da rady..tak rybe przygotowac.

Odp: Przepis na rybę na parowarze...

darek112
  • darek112

  • Posty: 131
  • Przepisy: 172
  • Artykuły: 0

Odp: Odp: Odp: Odp: Przepis na rybę na parowarze...

malgorzata
aaaaaaaaaaaa.
a ja przeczytalam wlaczyc nablyszczacz i sol! hahahhahaa...i co do soli to juz nawet nie pytalam!
))))))))))))))))))

Odp: Przepis na rybę na parowarze...

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
no wlasnie nablyszczacz masz wylaczyc...

Odp: Odp: Odp: Przepis na rybę na parowarze...

malgorzata
Jarek, a po co nablyszczacz?

Odp: Odp: Przepis na rybę na parowarze...

Dutkiewicz
Ciekawy jestem czy ten sposób ze zmywarką przejdzie.
ja w swojej na gorze mam skrzydło z którego leci woda, wiec.. mokra sprawa

Odp: Przepis na rybę na parowarze...

Anusia
  • Anusia

  • Posty: 110
  • Przepisy: 27
  • Artykuły: 0
Ja zmywarki też nie mam i parowaru,ale jeżeli mam ochotę na taką rybkę przyprawiam ją zawijam w sreberko kładę na blaszce i wkładam do pieca i się piecze.

Odp: Przepis na rybę na parowarze...

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
heh, ale ja nie mam zmywarki niestety znaczy sie...

Odp: Przepis na rybę na parowarze...

jarek-energy
W zmywarce to jest tak , doprawiasz rybę , zawijasz w sreberko dokladnie , wkładasz na górna pólkę , wyłączasz sól i nabłyszczacz oczywiście i niw dajesz żadnych detergentów , włączasz na tryb intensiv , gdzie temperatura to minimum 70 stopni i po cyklu wyjmujesz rybę gotowądo spozycia , głowę daje że tak jest , ryba potrzebuje do gotowania około 60 stopni. Także jakby co to mozna spróbować

Odpowiedz na/ edytuj Przepis na rybę na parowarze...