Nie pierwszy przepis Kasi - Cukiereczk , który przetestowałam. Ciut zmieniłam ale inspiracją była Ona
https://gotujmy.pl/pyszny-teczowy-deser,przepisy,192519.html
Odp: Odp: Odp: Odp: Przepisy wypróbowane i polecane
Robiłam je już 2 razy bo są szybkie, puszyste i smaczne Zachęciły mnie zdjęcia oraz "recenzja" Roberta
Babeczki mają ładny kolor po upieczeniu, polecam
Hej Netka bardzo mi miło, że przetestowałaś moją propozycję na szybki i smaczny deser
Babeczki goszczą w moim domu przynajmniej raz w tygodniu. Teraz muszę je urozmaicić - może wspólnie coś wymyślimy?
Myślę,że czekoladowe groszki pasowały by idealnie, zresztą przy moich dzieciach tylko na to mogę sobie pozwolić A babeczki są naprawdę super
Robiłam je już 2 razy bo są szybkie, puszyste i smaczne Zachęciły mnie zdjęcia oraz "recenzja" Roberta
Babeczki mają ładny kolor po upieczeniu, polecam
Hej Netka bardzo mi miło, że przetestowałaś moją propozycję na szybki i smaczny deser
Babeczki goszczą w moim domu przynajmniej raz w tygodniu. Teraz muszę je urozmaicić - może wspólnie coś wymyślimy?
zmieniono 1 raz (ostatnio 21 cze 2013 14:17 przez zozolek)
Przepisy wypróbowane i polecane
Obserwuj wątekOdp: Przepisy wypróbowane i polecane
2milutka
Odp: Przepisy wypróbowane i polecane
agabi22
agabi22
https://gotujmy.pl/pyszny-teczowy-deser,przepisy,192519.html
Odp: Odp: Odp: Odp: Przepisy wypróbowane i polecane
zozolek
może masz sprawdzony przepis na babeczki z owocami?
Odp: Odp: Przepisy wypróbowane i polecane
zozolek
edytaha
Apetyczne pierożki Gosiu, tylko zajadać
gosia56
Trochę zmieniłam dodałam serek półtłusty i do truskawek dodałam rodzynki.
Odp: Odp: Odp: Przepisy wypróbowane i polecane
Netka
Myślę,że czekoladowe groszki pasowały by idealnie, zresztą przy moich dzieciach tylko na to mogę sobie pozwolić A babeczki są naprawdę super
zozolek
2milutka