Eko nie odpowiadam na takie pytania, nie zrozumiałeś jeszcze? Nie uprzedzam o której będzie pytanie i nie ulegam naciskom, czy to tak trudno pojąć? Zawiadamiam tylko, że pytanie było ostatnie w tym dniu. Pozdrawiam. Tit
Absolutnie nie ma podstaw do nagrodzenia innej osoby. Odpowiedź pojawiła się pierwsza i była prawidłowa. Prawo nie działa wstecz, nowa zasada, żeby nie wklejać całej strony została wprowadzona ze względu na niebezpieczeństwo, że następnym razem ktoś skopiuje cały horoskop. Wasza pomysłowość nie ma granic, dlatego obostrzenia pojawiają się na skutek tej waszej pomysłowości. Zawsze można mieć pretensje... a jeśli komuś nie odpowiada atmosfera, to sorry. Nikt tu nikogo nie trzyma na siłę
Nie kłóćmy się, bo przecież nie oto chodzi. Każdy chce wygrać. Uważam, że malutka też skopiowała o kilka zdań za dużo - pytanie nie było aż tak obszerne. Zmieniając temat - Tit czekamy.
Odp: Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
Uważam, że to nie fair i malutka powinna wygrać. Przejrzałam wątek i widziałam, że wcześniej zdyskwalifikowano dziewczynę za poprawiania posta - Tit, zarządziłaś wtedy nową zasadę i przyznałaś nagrodę drugiej osobie - czemu teraz 'prawo nie działa wstecz'? Wydaje mi się, że za duża panuje tu samowolka, o niemiłej atmosferze nie wspominając.
Nie podkręcaj atmosfery na forum, bo to nie jest konieczne, poza tym odpowiedź caroline1983 wyświetliła się o 16.00, a malutka456 o 16.03 - obie skopiowały wypowiedź ze strony, więc uważam Twój komentarz za zbyteczny. Czekamy na pytanie dzisiaj
Gdybyś przeczytała mój komentarz ze zrozumieniem to zauważyłabyś, że nie chodzi o czas wyświetlenia odpowiedzi, tylko o zgodność z nową zasadą wprowadzoną przez Tit. Caroline zamieściła wiele zdań ponad odpowiedź, a malutka nie, zaś Tit dyskwalifikowała wcześniej osoby, które przed ustaleniem jakiejś zasady ją łamały - oczywiście rozumiem, że na pytania niewygodne dla prowadzącej nie są udzielane wyjaśnienia, ale o tym sponsor nagród się dowie, bez obaw
Uważam, że to nie fair i malutka powinna wygrać. Przejrzałam wątek i widziałam, że wcześniej zdyskwalifikowano dziewczynę za poprawiania posta - Tit, zarządziłaś wtedy nową zasadę i przyznałaś nagrodę drugiej osobie - czemu teraz 'prawo nie działa wstecz'? Wydaje mi się, że za duża panuje tu samowolka, o niemiłej atmosferze nie wspominając.
Nie podkręcaj atmosfery na forum, bo to nie jest konieczne, poza tym odpowiedź caroline1983 wyświetliła się o 16.00, a malutka456 o 16.03 - obie skopiowały wypowiedź ze strony, więc uważam Twój komentarz za zbyteczny. Czekamy na pytanie dzisiaj
QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
Obserwuj wątekOdp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
Eko
Kuchta
Odp: Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
fredzelek
Gdybyś przeczytała mój komentarz ze zrozumieniem to zauważyłabyś, że nie chodzi o czas wyświetlenia odpowiedzi, tylko o zgodność z nową zasadą wprowadzoną przez Tit. Caroline zamieściła wiele zdań ponad odpowiedź, a malutka nie, zaś Tit dyskwalifikowała wcześniej osoby, które przed ustaleniem jakiejś zasady ją łamały - oczywiście rozumiem, że na pytania niewygodne dla prowadzącej nie są udzielane wyjaśnienia, ale o tym sponsor nagród się dowie, bez obaw
pigwa
Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
Kuchta
pigwa
fredzelek
caroline1983