QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Obserwuj wątek

Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Zasady przypominam:

Pierwsza osoba której prawidłowa odpowiedź pojawi się tu na form - wygrywa wisiorek WKruk ufundowany przez sponsora naszego konkursu makaronowego - producenta marki Tao Tao. Zwycięzcę ogłaszamy tu, a potem na stronie konkursowej w podsumowaniu. Wysyłka nagród nastąpi po zakończeniu konkursu makaronowego.

Odpowiedzi na pytania koniecznie szukajcie na stronie: www.chinskinowyrok.pl

UWAGA: Informacje zamieszczone na ww. stronie są jedyną podstawą do weryfikacji odpowiedzi.

Uwaga: prosimy nie modyfikować raz udzielonej odpowiedzi. Zmodyfikowanych odpowiedzi, czyli takich do których autor wprowadzał poprawki nie będziemy brać pod uwagę. Można opublikować nową odpowiedź w nowym poście. Pytanie leci w kolejnym poście

caroline1983
Dawaj

limonaa
  • limonaa

• Przepisy: 30
  • Artykuły: 1
Tak

Odp: Odp: Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Chcecie już pytanie quizowe?

Odp: Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

limonaa
  • limonaa

hmm właśnie z tym mam problem, gdyż na chwilę obecną nie mam możliwości dodać na kompa zdjęć

Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
limonaa napisał(a):

ja już dodałam kilka moich magicznie pysznych potraw ale jeszcze nie rezygnuje, dodam jeszcze kilka a nóż widelec, może uda się ustrzelić jakąś nagrodę

Zwiększysz swoje szanse jak przepisy będą oprawione w zdjęcia.

limonaa
  • limonaa

ja już dodałam kilka moich magicznie pysznych potraw ale jeszcze nie rezygnuje, dodam jeszcze kilka a nóż widelec, może uda się ustrzelić jakąś nagrodę

zmieniono 1 raz (ostatnio 19 lut 2010 11:45 przez limonaa)

glam89
  • glam89

• Przepisy: 17
  • Artykuły: 0
Yhy. Ja już dodałam dwa przepisy

Od poniedziałku do wygrania zestaw Tao Tao za najlepszy przepis w konkursie

Kochani, przypominam o naszym konkursie na potrawę z makaronem ryżowym.
Od poniedziałku zbiera się jury i codziennie przez kolejnych 9 dni roboczych wybiera najlepszy przepis dodany do kategorii danie konkursowe. Nagrodą jest wspaniały zestaw produktów Tao Tao. Nagroda główna - dla najlepszego przepisu w całym konkursie zostanie przyznana po jego zakończeniu - 5 marca, a jest nią robot kuchenny Bosh.

Bierzcie się za makarony ryżowe, do garów i patelni - macie cały weekend na dodanie superprzepisu z makaronem ryżowym do wyboru:

* makaron ryżowy wstążki,
* makaron ryżowy nitki,
* makaron ryżowy z tapioką,
* makaron ryżowy penne
* lub makaron ryżowy świderki.

W opisie dania nie zapomnijcie wyznać jakim jesteście znakiem chińskiego zodiaku lub zadedykować przepis bliskiej osobie używając jej znaku chińskiego zodiaku.

Im zabawniej i weselej, tym lepiej np.: Przysmak Małpki, Ssssmacznego życzy zodiakalny Wąż , To co Tygryski lubią najbardziej czy Specjalnie dla mojej kochanej Świnki.

szczegóły znajdziecie na stronie:
https://gotujmy.pl/konkurs-makaronowy-chinski-rok,artykuly,3119.html

Każdy przepis ma szansę - zachęcam do gotowania, fotografowania i smakowania rzecz jasna.

PS. oczywiście przepisy można dodawać do ostatniego dnia konkursu, ale pierwsza nagroda będzie przyznana już w najbliższy poniedziałek.

franno
  • franno

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
dziękuję i zmykam na kolację

Odpowiedz na/ edytuj QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!