QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Obserwuj wątek

Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Marysia123
gratulacje wygranej

Odp: Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

franno
  • franno

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Tit napisał(a):

Nie będzie pytania, zadaję jedno góra dwa pytania dziennie. martwi mnie tylko, że osoba która bierze udział w konkursie nie jest zainteresowana otrzymaniem nagrody. To po co bierze udział?
franno odezwij się bo inaczej nagroda ci przepadnie.

dlaczego miałaby przepaść?
jeśli udzielam odpowiedzi na pytanie to oczywiste, że jestem zainteresowana nagrodą - nie piszecie nic o potwierdzaniu danych więc sądziłam, że mogę czmychnąć bezkarnie do pracy i zobaczyć wynik po powrocie

franno
  • franno

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
jestem niestety musiałam wyjść, nie doczekałam się rozwiązania pytania - jestem oną

Marysia123
mi tam obojętne to wszystko...jak nie spróbuję jutro

Marysia123
caroline wiesz czemu tak mówisz? Bo ty jesteś następna do nagrody Najlepiej by było jakby pojaiwło się pytanie...gdybyś nie była następna na pewno zgodziłabyś się na taki układ....jestem pewna na 100%

caroline1983
A tak wogóle to zwycięzca moze się jeszcze odezwać więc nie dzielcie skóry na niedźwiedziu

caroline1983
A moze przestańcie juz meczyc Tit? Zrobi jak bedzie chciała, albo da nowe pytanie albo nagrodzi osobe która jako kolejna udzieliła odpowiedzi. To wasze jęczenie jest poprostu żałosne... A jak tak chcecie wisiorków to producent kawy Inka Magne tez zrobił konkurs i daje wisiorki.

Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

limonaa
  • limonaa

• Przepisy: 30
  • Artykuły: 1
Marysia123 napisał(a):

Oooo Tit a jeżeli franno nie odezwie się to dasz jeszcze jedno pytanie?

fajny pomysł

Marysia123
Oooo Tit a jeżeli franno nie odezwie się to dasz jeszcze jedno pytanie?

Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Nie będzie pytania, zadaję jedno góra dwa pytania dziennie. martwi mnie tylko, że osoba która bierze udział w konkursie nie jest zainteresowana otrzymaniem nagrody. To po co bierze udział?
franno odezwij się bo inaczej nagroda ci przepadnie.

Odpowiedz na/ edytuj QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!