Pierwsza osoba której prawidłowa odpowiedź pojawi się tu na form - wygrywa wisiorek WKruk ufundowany przez sponsora naszego konkursu makaronowego - producenta marki Tao Tao. Zwycięzcę ogłaszamy tu, a potem na stronie konkursowej w podsumowaniu. Wysyłka nagród nastąpi po zakończeniu konkursu makaronowego.
Zasady przypominam:
Odpowiedzi na pytania koniecznie szukajcie na stronie: www.chinskinowyrok.pl
UWAGA: Informacje zamieszczone na ww. stronie są jedyną podstawą do weryfikacji odpowiedzi.
Uwaga: prosimy nie modyfikować raz udzielonej odpowiedzi. Zmodyfikowanych odpowiedzi, czyli takich do których autor wprowadzał poprawki nie będziemy brać pod uwagę. Można opublikować nową odpowiedź w nowym poście. Pytanie leci w kolejnym poście
No dobra Tit ale zrozum mnie że nie powinniśmy tyle czekać. O 16 wychodze do kościoła i kolejna szansa o wisiorek przeleci koło nosa mimo tego że pytanie miałaś już godzine temu
Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
Mniejsza, ale nie powinniśmy czekać po tym jak napisała "mam dla was pytanie" godzine...Wg. mnie to nie za dobrze. Ja mam wiele spraw na głowie i myślałem że pytanie bedzie a tu cisza
Eko dlaczego ty tutaj się tak rządzisz?! I co to znaczy "daj pytanie" może proszę? Boisz się konkurencji To powinno być tak :
Tit ładnie prosimy o pytanie
zmieniono 1 raz (ostatnio 17 lut 2010 15:16 przez Marysia123)
QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
Pierwsza osoba której prawidłowa odpowiedź pojawi się tu na form - wygrywa wisiorek WKruk ufundowany przez sponsora naszego konkursu makaronowego - producenta marki Tao Tao. Zwycięzcę ogłaszamy tu, a potem na stronie konkursowej w podsumowaniu. Wysyłka nagród nastąpi po zakończeniu konkursu makaronowego.
Zasady przypominam:
Odpowiedzi na pytania koniecznie szukajcie na stronie: www.chinskinowyrok.pl
UWAGA: Informacje zamieszczone na ww. stronie są jedyną podstawą do weryfikacji odpowiedzi.
Uwaga: prosimy nie modyfikować raz udzielonej odpowiedzi. Zmodyfikowanych odpowiedzi, czyli takich do których autor wprowadzał poprawki nie będziemy brać pod uwagę. Można opublikować nową odpowiedź w nowym poście. Pytanie leci w kolejnym poście
Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
Eko
Eko
Eko
limonaa
Marysia123
Tit ładnie prosimy o pytanie
Eko
Marysia123