QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Lecimy:

Pierwsza osoba której prawidłowa odpowiedź pojawi się tu na form - wygrywa wisiorek WKruk ufundowany przez sponsora naszego konkursu makaronowego - producenta marki Tao Tao. Zwycięzcę ogłaszamy tu, a potem na stronie konkursowej w podsumowaniu. Wysyłka nagród nastąpi po zakończeniu konkursu makaronowego.

Zasady przypominam:
Odpowiedzi na pytania koniecznie szukajcie na stronie: www.chinskinowyrok.pl

UWAGA: Informacje zamieszczone na ww. stronie są jedyną podstawą do weryfikacji odpowiedzi.

Uwaga: prosimy nie modyfikować raz udzielonej odpowiedzi. Zmodyfikowanych odpowiedzi, czyli takich do których autor wprowadzał poprawki nie będziemy brać pod uwagę. Można opublikować nową odpowiedź w nowym poście. Pytanie leci w kolejnym poście

Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Eko
  • Eko

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
No dobra Tit ale zrozum mnie że nie powinniśmy tyle czekać. O 16 wychodze do kościoła i kolejna szansa o wisiorek przeleci koło nosa mimo tego że pytanie miałaś już godzine temu

Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Eko, za chwilę ktoś pomyśli że jesteś moderatorem

Eko
  • Eko

No ładny i też chcę taki mieć. Czekam na pytanie

Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Wstawiam zdjęcie wisiorka - tak wygląda realistycznie;

obrazek

Eko
  • Eko

Mniejsza, ale nie powinniśmy czekać po tym jak napisała "mam dla was pytanie" godzine...Wg. mnie to nie za dobrze. Ja mam wiele spraw na głowie i myślałem że pytanie bedzie a tu cisza

limonaa
  • limonaa

• Przepisy: 30
  • Artykuły: 1
Eko, nie bądź taki pewien tego, że jesteś tylko z Marysią tutaj, ja też tu jestem prawie od godziny, tylko do tej pory siedziałam cicho

Marysia123
Eko dlaczego ty tutaj się tak rządzisz?! I co to znaczy "daj pytanie" może proszę? Boisz się konkurencji To powinno być tak :
Tit ładnie prosimy o pytanie

zmieniono 1 raz (ostatnio 17 lut 2010 15:16 przez Marysia123)

Eko
  • Eko

No dobra ale skoro siedze tu i czekam godzine to coś nie tak. Powinna informować jeżeli czeka na więcej osób. Trudno ich strata, daj pytanie

Marysia123
Tit po prostu czeka na odpowiednią chwilę

Odpowiedz na/ edytuj QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!