Pytanie quizowe brzmi: jak się nazywa gwiazda, która sprawi, że osoby spod znaku smoka będą w nadchodzącym roku zarabiać dużo, a dzięki jakiej gwieździe poprawi się ich status majątkowy.
Ci co czekali właśnie się doczekali a ci co wpadli tylko na chwilę mają szczęście. Za chwilę zadam pytanie quizowe.
Pierwsza osoba której prawidłowa odpowiedź pojawi się tu na form - wygrywa wisiorek WKruk ufundowany przez sponsora naszego konkursu makaronowego - producenta marki Tao Tao. Zwycięzcę ogłaszamy tu, a potem na stronie konkursowej w podsumowaniu. Wysyłka nagród nastąpi po zakończeniu konkursu makaronowego.
Zasady przypominam:
Odpowiedzi na pytania koniecznie szukajcie na stronie: www.chinskinowyrok.pl
UWAGA: Informacje zamieszczone na ww. stronie są jedyną podstawą do weryfikacji odpowiedzi.
Uwaga: prosimy nie modyfikować raz udzielonej odpowiedzi. Zmodyfikowanych odpowiedzi, czyli takich do których autor wprowadzał poprawki nie będziemy brać pod uwagę. Można opublikować nową odpowiedź w nowym poście. Pytanie leci w kolejnym poście
Przecież tu nikt się nie kłóci Beatko , ale chyba da się zauważyć , że osoby zamiast zająć się gotowaniem , "napastują" Tit : kiedy będzie pytanie ?! Zero przepisów , kilkadziesiąt postów.To tylko stwierdzenie faktu - żadne kłótnie czy wywyższanie - ja też jestem nowa , chyba ponad miesiąc i nikogo nie uważam za gorszego od siebie
ej no bez przesady! Jeżeli sobie chcecie pogawędki urządzać na "nasz" temat to może gdzie indziej...i nie wywyższajcie się tak, bo niczyym się od nowych użytkowników nie różnicie...no chyba, że zbyt wysoką samooceną! I nie życzę sobie abyście sobie urządzały pogaduszki na temat nowych użytkowników do których ja też należę!A nie domyśliłyście się, że konkurs forumowy jest po to też aby przyciągnąć trochę ludzi?! Macie "swój" konkurs ( dla tych lepszy, bo oczywiście według was nowi są gorsi) z tym ryżem to się n im zajmijcie, jeżeli macie wchodzić tu na forum i komuś ubliżać..................
QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
Obserwuj wątekOdp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
Powodzenia, trzymam kciuki, do dzieła!
Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
Pierwsza osoba której prawidłowa odpowiedź pojawi się tu na form - wygrywa wisiorek WKruk ufundowany przez sponsora naszego konkursu makaronowego - producenta marki Tao Tao. Zwycięzcę ogłaszamy tu, a potem na stronie konkursowej w podsumowaniu. Wysyłka nagród nastąpi po zakończeniu konkursu makaronowego.
Zasady przypominam:
Odpowiedzi na pytania koniecznie szukajcie na stronie: www.chinskinowyrok.pl
UWAGA: Informacje zamieszczone na ww. stronie są jedyną podstawą do weryfikacji odpowiedzi.
Uwaga: prosimy nie modyfikować raz udzielonej odpowiedzi. Zmodyfikowanych odpowiedzi, czyli takich do których autor wprowadzał poprawki nie będziemy brać pod uwagę. Można opublikować nową odpowiedź w nowym poście. Pytanie leci w kolejnym poście
beata1234569
beata1234569
Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!
zuzi
Ja już o tym pisałam dużo wcześniej
beata1234569
piskotka