QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Obserwuj wątek

Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Eko
  • Eko

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
będzie dziś jeszcze jedno pytanie dot. tekstu? ciężko sie na tej stronie operuje...trzeba mieć chyba niemieckie łącze żeby jakoś to chodziło a z tym horoskopem to totalna porażka

Eko
  • Eko

zosia przepraszam , bardzo przepraszam przeczytałem Twoja odpowiedź bez nazwisk ale nie spojrzałem dokładnie na nick i myślałem że ktoś wcześniej napisał hihi. Wybaczysz czy pobijesz?

zosia samosia
Eko, masz pretensje do całego świata za to, że Twój refleks jest taki jaki jest. Tit zawsze zalicza prawidłową odpowiedź, nikt nie kazał Ci pisać elaboratów pełnymi zdaniami

Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

sambolera
  • sambolera

• Przepisy: 2
beata1234569 napisał(a):

wam też data Pochanke nie chciała wejść....To niesprawiedliwe.....Tit prosimy bardzo o jeszcze jedno pytanko, ale z tekstu

mi weszła od razu ale przeczytałam pytanie "jaki znak zodiaku..." a nie "jakie znaki..." ech...

Eko
  • Eko

zosia samosia nie powinna wygrać, wczęśniej były odpowiedzi. Raz Tit zaliczasz pełnym zdaniem a czasem wystarczy sama odpowiedź, więc w końcu jak trzeba odpowiadać?

zosia samosia
Dziękuję za miłą niespodziankę Mój znak to bawół. Uwielbiam dania z makaronem, a przygodę z kuchnią chińską dopiero zaczynam
Powodzenia dla reszty

beata1234569
W ogóle daty ze styczniem nie chcą mi się wyświetlać

zmieniono 1 raz (ostatnio 11 lut 2010 14:55 przez beata1234569)

beata1234569
wam też data Pochanke nie chciała wejść....To niesprawiedliwe.....Tit prosimy bardzo o jeszcze jedno pytanko, ale z tekstu

Odp: Odp: CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Prawidłowej odpowiedzi jako pierwsza udzieliła zosia samosia:

Justyna Pochanke - szczur
Andrzej Chyra - smok
Borys Szyc - koń

Wisiorek ląduje na twojej szyi zosia samosia. Powiedz jakim jesteś znakiem chińskiego zodiaku i czy przyrządzasz jakieś dania z chińskiej kuchni?

Buźka!

inesca
  • inesca

pies, smok, koń

Odpowiedz na/ edytuj QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!