QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Obserwuj wątek

Odp: QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

highlander85
Tit i inni,

Odnosnie ostatniego konkursu. Jeszcze raz, prosze, spojrzcie na fakty.
Zarowno wg strony sponsora jak i innych zrodel w internecie, moja odpowiedz jest poprawna (jak wpiszecie poprawna date ur. DiCaprio - 11.listopada.1974 na stronie sponsora to pokaze sie tygrys).
Nie rozumiem skad wzielas date 11 stycznia 1974?

Udzielilem poprawnej odpowiedzi jako pierwszy i prosze, sprostuj wynik konkursu, gdyz teraz jest on wypaczony.

Pozdrawiam,
Piotrek.

najka1
  • najka1

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
hehee dzisiaj pytania nie będzie Dopiero się zorientowałam ;]

gocha26
  • gocha26

ja też czekam

najka1
  • najka1

Czekamy na następne pytanie

Kochani to tylko zabawa i tylko wisiorek, proszę nie kłóćcie. Regulamin nie zabrania wygrywać nowym osobom. Za gotowanie i przepisy w konkursie jest do wygrania mikser i porządne zestawy produktów Tao Tao. Na forum bawimy się horoskopem i wygrywamy wisiorki nie przesadzajcie. Każdy może spróbować i wygrać - chodzi o zabawę a nie o awanturę. Miłego weekendu

Odp: Odp: QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

pioge7
  • pioge7

• Przepisy: 604
  • Artykuły: 13
lupita napisał(a):

http://www.e-konkursy.info/forum/post-223-cat-1-pg-1373.html#f3088548
to jest link do str e-konki w ktorym sprostowalaam ,zawisc ludzka nie zna granic ....jak z tego powodu ma byc taka afera to po prostu zrzekam sie tej nagrody ,bo i tzk na nią nie liczylam .Pozdrawiam

ale jest chamstwo na tej stronie, dlaczego masz się zrzekac nagrody? wygrałaś ją uczciwie i powinnaś ją dostać, ludzie po prostu zazdroszczą bo to oni nie wygrali! Nie powinnaś sie zrezkać nagrody, byłas najlepsza we wczoajszym dniu i ty poweinnaś dostać nagrodę a tym co mówią inni się nie przejmuj! niech sami grają a tez wygrają! pozdrawiam!

lupita
  • lupita

• Przepisy: 2
http://www.e-konkursy.info/forum/post-223-cat-1-pg-1373.html#f3088548
to jest link do str e-konki w ktorym sprostowalaam ,zawisc ludzka nie zna granic ....jak z tego powodu ma byc taka afera to po prostu zrzekam sie tej nagrody ,bo i tzk na nią nie liczylam .Pozdrawiam

Odp: Odp: QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
glam89 napisał(a):

Zuzi o konkursie dowiedziałam się wczoraj i właśnie wczoraj odkryłam po raz pierwszy tą stronę. Kto wie, może w przeszłości będę zamieszczać przepisy i będę udzielać się na forach. A konkursy są dla wszystkich, a nie tylko dla ludzi, którzy są od dawna na tej stronie. Jeśli Ci nie pasuje ta "chołota" jak to określiłaś, nie musisz tu wcale zaglądać.

Sama przyznajesz że gdyby nie konkurs to byś się nie zalogowała.
"Uderz w stół a nożyce same sie odezwą"

Ps. Pisze sie w PRZYSZŁOŚCI a nie przeszłości.(Przeszłości nie da się zmienić)

glam89
  • glam89

• Przepisy: 17
He he Dobre

kucharzzkoziejwolki
czy lupita to kobita czy chłop? bo tutaj pisze w formie żeńskiej a na stronie http://www.e-konkursy.info/forum/post-223-cat-1-pg-1379.html gdzie występuje jako misiek pisze http://forum.gotujmy.pl(...),watek,89488h90.html wczoraj zrobiłem piersze podejscie i wisiorek wpadł

dla użytkowników tego forum informacja - misiek czyli lupita to zwykła menda, hurtownik grający zawodowo we wszystkich możliwych konkursach z których nagrody da się sprzedać na allegro, zapewniam was, że w następnych dniach waszego konkursu będzie również grał rejestrując się jako własna żona, matka, babcia, teściowa, kochanka, itd. bo wiadomo że na stronie kulinarnej to lepiej udawać kobitę

zmieniono 1 raz (ostatnio 06 lut 2010 11:43 przez kucharzzkoziejwolki)

Odpowiedz na/ edytuj QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!