QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Obserwuj wątek

Odp: QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

damian776
  • damian776

• Przepisy: 2
  • Artykuły: 0
no wlasnie w jakich godzinach mozna spodziewac sie pytania?

Spoks Sarenko - pytania zadaję w różnych godzinach, nic się nie martw. Gorąco pozrdrawiam - u nas dziś słoneczko wyszło i pięknie się zrobiło

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Mam pierscionek zareczynowy tej marki, powalczylabym chetnie i o wisiorek, ale nie mam szans Rano jestem w pracy

Zostało jeszcze 28 wisiorków

Jest to moja pierwsza nagroda jaką w życiu wygrałam.Mój znak to Koń. Bardzo dziękuję i będę trzymać kciuki za innych uczestników zabawy

SREBRNY WISIOREK PĘDZI DO....??!

Gratuluję:

Prawidłowa odpowiedź: 4: Bawół, Koń, Koza, Dzik.

Dzik zwany Świnią - na jedno wychodzi. Nieparzysto - ale kopytne jak najbardziej.

Czyli nagrodę otrzymuje kto, kto? Bożenka16

Chyba za łatwe te pytania... Powiedz, czy udało ci się już wygrać coś na gotujmy? czy to pierwszy raz? No i oczywiście zdradź jakim jesteś chińskim znakiem zodiaku.

Buziaki, buziaki
Tit

chyba że do kopyt zaliczamy także racice co jest odpowiednikiem kopyt u zwierząt nieparzystokopytnych to zwierzęta są 4. Na pewno jest to koń, koza, bawół i w takim wypadku też świnia

poprawka są 3 zwierzęta

są 4 zwirzeta

Odp: Odp: QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!

Uwaga kochani, zadaję drugie pytanie: Ile jest zwierząt kopytnych w chińskim horoskopie? Wymień je.

Odpowiedzi szukajcie tu: www.chinskinowyrok.pl

Kto pierwszy udzieli prawidłowej odpowiedzi na forum otrzyma śliczny srebrny wisiorek firmy WKruk ufundowany przez producenta marki Tao Tao i sponsora naszego Konkursu makaronowego. Zwycięzcę ogłaszamy publicznie tu na forum, a potem w podsumowaniu konkursu. Prezenty wysyłamy po zakończeniu konkursu.

Do dzieła, powodzenia

Odpowiedz na/ edytuj QUIZ HOROSKOPOWY - CODZIENNIE DO WYGRANIA SREBRNY WISIOREK!!!