Ceny różne w zależności od wieku i rozmiaru. Widziałem starą Coca Coli ale dosyć dużą za 3 stówki. To jest też tak, ze handlarze na kole są jak arabowie - cena początkowa jest jedynie zaproszeniem do negocjacji. Warto trochę znać wcześniej rynek, żeby nie przepłacić - może np poprzeglądać jak co ile kosztuje np na allegro
Mają naprawdę wiele uroku, powiew starych czasów...
Świetna jest reklama batonów sznaucera i to w trzech rozmiarach! sam miałem kiedyś psa tej rasy więc mam wielki sentyment.
A co do vintagowych szyldów - polecam bazar staroci na kole, mieszkam niedaleko i jestem częstym gościem, wiele takich szyldów tam widziałem, ceny oczywiście do negocjacji.
Mają naprawdę wiele uroku, powiew starych czasów...
Świetna jest reklama batonów sznaucera i to w trzech rozmiarach! sam miałem kiedyś psa tej rasy więc mam wielki sentyment.
A co do vintagowych szyldów - polecam bazar staroci na kole, mieszkam niedaleko i jestem częstym gościem, wiele takich szyldów tam widziałem, ceny oczywiście do negocjacji.
Reklamy żywności w stylu vintage
Obserwuj wątekOdp: Reklamy żywności w stylu vintage
Joanna109
Odp: Reklamy żywności w stylu vintage
Joanna109
Joanna109
pozdrawiam
Joanna109
kołczu
Odp: Odp: Reklamy żywności w stylu vintage
cherry
Zrób zdjęcie i wklej foto
Odp: Odp: Reklamy żywności w stylu vintage
kołczu