Rosja

Obserwuj wątek

Odp: Rosja

Henia
  • Henia

  • Posty: 1381
  • Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Herbata.Prasowana, aromatyczna herbata!

Odp: Rosja

Bahus
  • Bahus

  • Posty: 2977
  • Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Bliny i jeszcze raz bliny...uwielbiam je
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odp: Odp: Odp: Odp: Rosja

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
No oczywiscie ze sie gotuje, przeciez to jest rodzaj pierogow....

Odp: Odp: Odp: Rosja

Creator
  • Creator

  • Posty: 71
  • Przepisy: 11
  • Artykuły: 0
Ale gotuje sie je oczywiście? Nie znam wersji Ukrainskiej, ale w Rosji sie gotuje

Odp: Odp: Rosja

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
mmm, pielmieni, nadziewa sie je surowym miesem, pychotka, choc ja je znam z ukrainy

Odp: Rosja

Creator
  • Creator

  • Posty: 71
  • Przepisy: 11
  • Artykuły: 0
Daje się ale tylko żółtka

Odp: Rosja

mediana
  • mediana

  • Posty: 429
  • Przepisy: 3
  • Artykuły: 0
a dodaje sie do nich jajek czy są jak włoskie bezjajeczne ?

Odp: Rosja

Creator
  • Creator

  • Posty: 71
  • Przepisy: 11
  • Artykuły: 0
Пельмени (Pielmieni) tradycyjne rosyjskie pierożki "uszka" z mięsem. Podam na to przepis niedlugo

Odp: Rosja

dobry
  • dobry

  • Posty: 1106
  • Przepisy: 12
  • Artykuły: 0
a szto eto?

Odp: Rosja

Creator
  • Creator

  • Posty: 71
  • Przepisy: 11
  • Artykuły: 0
Jak Rosja to oczywiście Pielmieni (nie Pielmienie jak to twierdza niektorzy)
Doskonale smakuja z rosolkiem

Odpowiedz na/ edytuj Rosja