sałatka z tuńczyka - komentarze

Obserwuj wątek

Odp: Odp: sałatka z tuńczyka - komentarze

helcia
  • helcia

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
wczoraj kupiłam sałatki, nie mogłam się zdecydowac,którą czy z łososiem czy z tuńczykiem, bo obie rybki lubię i wzięłam 2. te z neptuna. i dobre były naprawdę, chociaż z łososiem była lepsza niż z tuńczykiem, ale ta 2 nie taka zła ^^
a

A ja ostatnio na koleżanki przyjęciu zrobiłam o taką, i bardzo wszystkim smakowała:
obrazek

Odp: sałatka z tuńczyka - komentarze

malymarek
  • malymarek

spróbowałem już tej włoskiej i meksykańskiej! są super chleb i sałatka na kolacje, idealnie!

izabelka19
o właśnie mi podsuneliscie pomysl na kolacyjke. nawet nie będzie aż taka ciężka, a miałam na coś ochotę i nie wiedzialam na co, dzięki!

Odp: Odp: Odp: sałatka z tuńczyka - komentarze

helcia
  • helcia

Neptuna powiadasz? Muszę się bardziej przyjrzeć i zobaczę co to za produkty A masz jakieś jeszcze ulubione sałatki, nie tylko z tuńczyka?

malymarek
  • malymarek

Jeszcze nie próbowałem żadnych gotowych sałatek z tuńczyka, dotąd jadłem je zawsze w restauracjach albo w domu. Ale jeśli chodzi o kupne to podobno neptun ma duży wybór tych sałatek, jak narazie próbowałem tylko tych z łososia, to była chyba nicejska czy jakoś tak, ale była super.

helcia
  • helcia

tak bardzo smacznie to brzmi i szczerze bardzo podobnie robię sałatkę. Jednak nie zawsze mam czas na przyrządzanie. Ważne jest dla mnie zdrowie rodziny. Próbowałaś może jakiś kupnych sałatek z tuńczyka?

sałatka z tuńczyka - komentarze

Babcia Halinka
bardzo łatwa w przygotowaniu sałatka: pokroić i wymieszać składniki, schłodzić w lodówce...

Cały przepis: sałatka z tuńczyka

Odpowiedz na/ edytuj sałatka z tuńczyka - komentarze