Steki - jakie przyrządzacie?

Obserwuj wątek

Odp: Steki - jakie przyrządzacie?

andzia67
  • andzia67

• Przepisy: 58
  • Artykuły: 0
Basia Ritz radzi jak przygotować idealnego steka http://kulinarnamekka.com/idealny-stek-metody-i-stany-wysmazenia/

Makuowicz
  • Makuowicz

• Przepisy: 0
eeee to reklamy są

marek_j
  • marek_j

A ja mam zagadkę dla steko-zjadaczy :-) Kto wie do czego służy produkt ze zdjęcia? ;-)
obrazek

Wikuś
  • Wikuś

Nie warto eksperymentować, lepiej skorzystać ze sprawdzonych rad. W internecie też wiele znajdziesz na temat odpowiedniego przyrządzenia steków. Najważniejsze jest i tak mięso. Ciężko dostać w normalnym markecie dobrej jakości mięso, dlatego ja zamawiam przez sklep Black Caviar. Zawsze przywożą mi świeżutkie i pyszne mięsko. Po dobrym przyprawieniu smakuje wyśmienicie.

Odp: Odp: Steki - jakie przyrządzacie?

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
Oj no chyba szkoda mięsa na takie eksperymenty

LauraPalmer napisał(a):

no i zrobiłam z mrożonej polędwicy wołowej.. straaasznie długo się smażył, był bardzo długo krwisty w środku. nie wiem czy to najlepszy sposób. następnym razem rozmrożę mięso dokładniej.

LauraPalmer
no i zrobiłam z mrożonej polędwicy wołowej.. straaasznie długo się smażył, był bardzo długo krwisty w środku. nie wiem czy to najlepszy sposób. następnym razem rozmrożę mięso dokładniej.

Odp: Odp: Steki - jakie przyrządzacie?

wiktoryjka
Ja też kupuje tylko żywność premium wysokiej jakości - preferuję kupować w sklepie Black Caviar

LauraPalmer
Serio!? można mrożony stek wrzucić prosto na patelnię?
oczywiście solicie pod koniec.. czy już na talerzu?

Zdowinka
  • Zdowinka

Moim zdaniem tajemnica dobrego steku to dobry produkt, staram się wybierać jedynie produkty Premium dlatego najbardziej pasują mi steki czy też stekburgery BOS bo są w 100% z mięsa wołowego. Nie trzeba ich rozmrażać, tylko wyciągnięte prosto z zamrażalnika wrzucamy na mocno rozgrzaną patelnię.

Steki - jakie przyrządzacie?

Mrówa
  • Mrówa

Ja ostatnio uwielbiam przyrządzać steki, są smaczne i szybkie w przygotowaniu. czy próbowaliście przyrządzać steki siekane wołowe? Ja ostatnio kupiłam w sklepie właśnie takie steki siekane BOS - nie uwierzycie 100% mięsa. Też byłam zdziwiona i jak się je odpowiednio przygotuje - smakują wyśmienicie.

Odpowiedz na/ edytuj Steki - jakie przyrządzacie?