Pamiętam jak kiedyś grzyby suszyło się na kaloryferach , taki ładny zapach był...
Teraz mam specjalną suszarkę i najlepiej jakby miała kilka poziomów, ale głębokich.
My w domu również używamy tradycyjnej suszarki,a mianowicie suszymy na piecu kaflowym i uważam że żadne rządzenie nie jest w stanie tego zastąpic Na pewno wiecie o czym piszę.
Na pewno to najwspanialsza suszara na świecie, ale niestety......... pieca kaflowego na duzych, miejsckich osiedlach to " jak szukanie igły w stogu siana":O)
My w domu również używamy tradycyjnej suszarki,a mianowicie suszymy na piecu kaflowym i uważam że żadne rządzenie nie jest w stanie tego zastąpic Na pewno wiecie o czym piszę.
Witam wszystkich miłośników "pichcenia" jestem nowa i zielona na tym profilu. Sezon działkowy zakonczony, więc i tu na dłużej zagoszczę .
Czytam właśnie nt suszarek /bo tak mi się kliknęło......./ i muszę przyznać, że to super sprawa. Korzystam z tego dobrodziejstwa i jestem bardzo zadowolona....... Pozdrawiam wszystkich cieplutko i do usłyszenia
Mam taką samą suszarkę co Pyza i także mogę ją śmiało polecić. Używam jej od 2-3 lat i jeszcze w ogóle się nie zepsuła. Moja suszarka ma 3 poziomy suszenia.
Suszarka do grzybów i warzyw,
Obserwuj wątekOdp: Suszarka do grzybów i warzyw,
Odp: Suszarka do grzybów i warzyw,
p.jola1
Lidka
jaśka
jaśka
A suszarkę też posiadam.Z Niewiadowa.
Lidka
Teraz mam specjalną suszarkę i najlepiej jakby miała kilka poziomów, ale głębokich.
Odp: Odp: Suszarka do grzybów i warzyw,
bajtek
Na pewno to najwspanialsza suszara na świecie, ale niestety......... pieca kaflowego na duzych, miejsckich osiedlach to " jak szukanie igły w stogu siana":O)
Garnek24
bajtek
Czytam właśnie nt suszarek /bo tak mi się kliknęło......./ i muszę przyznać, że to super sprawa. Korzystam z tego dobrodziejstwa i jestem bardzo zadowolona....... Pozdrawiam wszystkich cieplutko i do usłyszenia
kuchenka