Boże Narodzenie to okres wzmożonej pracy w kuchni oraz czas prezentów. Postanowiłem te dwie okoliczności połączyć.
Wszyscy, którzy podadzą mi swój adres mailowy (tutaj czy na PW) otrzymają ode mnie prezent w postaci 500 przepisów na ciasta. Są to przepisy, które uzbierałem przez kilka lat z internetu, książek, czasopism i trochę własnych. Wszystkie przepisy są w Wordzie, a więc łatwe do wklejania poprawiania itp. Moja "akcja" jest całkowicie bezinteresowna i ma służyć li tylko sprawieniu Wam przyjemności (Co najwyżej oczekuję wirtualnych buziaczków). Oferta ważna do 22 grudnia.
PS. Wasze adresy mailowe zostaną natychmiast po wysłaniu przepisów skasowane z mojego HD..
Świąteczny prezent od Bahusa.
Obserwuj wątekOdp: Odp: Świąteczny prezent od Bahusa.
Bahus
miło mi
Odp: Świąteczny prezent od Bahusa.
cherry
dziękuję
Odp: Odp: Świąteczny prezent od Bahusa.
luna19
to była bardzo słodka przyjemność
jak przytyje to bedzie Twoja wina
caroline1983
Taki zbiór przed świetami bardzo mi sie przyda
Bahus
luna19
obiecane buziaczki ....
świetny zbiór przepisów ... dziekuję
przejżę na czasie bo sporo tego a teraz
luna19
lubie ciasta ale nie lubie odchudzania potem
bo jak sie człowiek zapomni to na jednym kawałku nie poprzestanie a potem to idzie w biodra hihih
Babciagramolka
Świąteczny prezent od Bahusa.
Bahus
Wszyscy, którzy podadzą mi swój adres mailowy (tutaj czy na PW) otrzymają ode mnie prezent w postaci 500 przepisów na ciasta. Są to przepisy, które uzbierałem przez kilka lat z internetu, książek, czasopism i trochę własnych. Wszystkie przepisy są w Wordzie, a więc łatwe do wklejania poprawiania itp. Moja "akcja" jest całkowicie bezinteresowna i ma służyć li tylko sprawieniu Wam przyjemności (Co najwyżej oczekuję wirtualnych buziaczków). Oferta ważna do 22 grudnia.
PS. Wasze adresy mailowe zostaną natychmiast po wysłaniu przepisów skasowane z mojego HD..