"Beato 153", ja do Ciebie nic nie mam i fajnie, że go wygrałaś i niech Ci służy.
Tylko dla przykładu napisałam, że są osoby co też dają wielokrotne odpowiedzi (Ty dałaś 6-krotne, bo pojawiał Ci się jakiś błąd, a 2 osoby dały po 2 odp.).
Teraz wyjaśniło się, że liczy się tylko 1 odpowiedź i można wygrywać go wielokrotnie, stosując się do zasad, bo mamy przykład "annymarii".
Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
Gdy zobaczyłam, że wygrałam dzbanek bardzo się ucieszyłam. To moja pierwsza wygrana w życiu. Reszta już była mniej przyjemna. Odpowiedzi wysyłałam w pracy trochę po złodziejsku, ponieważ w czasie pracy nie wolno. To, że tyle razy pojawiła się moja odpowiedź było niezamierzone. Ponieważ wpisując odpowiedź pokazywał się komunikat: "Błąd. Niestety wpis nie został dodany". Więc próbowałam kilka razy i to nie tylko dziś. Bo poprzednio było tak samo. Co się okazało później? Moje próby pojawiły się na forum mimo komunikatu, iż pojawił się błąd. W przypadku dodawania przepisów mam ten sam problem, że kilka razy pojawił mi się ten sam przepis. Przepraszam. I mam prośbę do Tit. Jeśli jest coś nie tak i nagroda mi się nie należy to nagrodę daj komu innemu, może komuś co ma honor. Bo ja jak się okazało honoru nie mam, a zawsze myślałam, ze jakiś tam mam. Bez dzbanka jakoś przeżyję. I jest mi przykro, że tak zostałam oceniona.
Oj, tak się boicie, bym nie dostała 2 dzbanka i ostrzegacie TIT przed moją wielokrotną odpowiedzią (5 razy) i pytacie o zasady konkursu.
Dobrze, ze Tit odp. i teraz już wiadomo jak jest.
Beatka153 odpowiedziała 6 razy, ale się też liczy 1 odpowiedź.
Były tez 2 osoby, które odpowiedziały 2-krotnie.
***annomario gratuluję Ci 3 dzbanka i graj dalej, bo szczęście Ci dopisuje i może do końca konkursu zdobędziesz 4 ?***
zmieniono 1 raz (ostatnio 02 sie 2010 16:37 przez gusia1000)
No fakt, beatka153 tez tyle razy odpowiedziała że nie wiadomo czy liczyc 1 czy ostatnia odpowiedź....
Myslę że trzebaby to jasno sprecyzować bo osoby dajace 1 odpowiedx maja w tym momencie prawie zerowe szanse a kombinatorzy coraz wieksze.
popieram ... tak nie mozna! ja juz nawet nie biore udzialu bo wygrałam .. ale zagladam i ciesze sie ze inni tez mogą wygrać ... no ale ludzie ... miejcie honor
Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
Obserwuj wątekTit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
gusia1000
Dzięki za odpis.
Odp: Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
gusia1000
Tylko dla przykładu napisałam, że są osoby co też dają wielokrotne odpowiedzi (Ty dałaś 6-krotne, bo pojawiał Ci się jakiś błąd, a 2 osoby dały po 2 odp.).
Teraz wyjaśniło się, że liczy się tylko 1 odpowiedź i można wygrywać go wielokrotnie, stosując się do zasad, bo mamy przykład "annymarii".
beatkaa153
beatkaa153
gusia1000
Dobrze, ze Tit odp. i teraz już wiadomo jak jest.
Beatka153 odpowiedziała 6 razy, ale się też liczy 1 odpowiedź.
Były tez 2 osoby, które odpowiedziały 2-krotnie.
***annomario gratuluję Ci 3 dzbanka i graj dalej, bo szczęście Ci dopisuje i może do końca konkursu zdobędziesz 4 ?***
pyszczeek
niektórzy to mają szczęście...
annamaria
caroline1983
Odp: Odp: Tit! Tit! Codziennie Konkurs Dafi!!!! 24 dzbanki do rozdania!!!
luna19
popieram ... tak nie mozna! ja juz nawet nie biore udzialu bo wygrałam .. ale zagladam i ciesze sie ze inni tez mogą wygrać ... no ale ludzie ... miejcie honor