Nagrody są każdego miesiąca 10.Ale ilość tych nagród jest maleńka 1 talerz 1 miska itp. Jedynie książek było więcej które są do dziś w katalogu. Mam nadzieję że zmieni się to od nowego roku.
Też życzymy sobie dobrych zmian w katalogu od nowego roku Będziemy startować również z ciekawymi konkursami, mamy nadzieję, że nagrody Wam się spodobają i zachęcą do zabawy
Nagrody są każdego miesiąca 10.Ale ilość tych nagród jest maleńka 1 talerz 1 miska itp. Jedynie książek było więcej które są do dziś w katalogu. Mam nadzieję że zmieni się to od nowego roku.
To szkoda, że w tym miesiącu obie tury są o 9, bo osoby pracujące, takie jak ja, nie mają możliwości zamówienia nagród może warto tę turę zrobić o późniejszej godzinie np. jutro o 21-szej?
Awaria łącza niestety się wydłuża. Nie czekajcie proszę już dłużej na nagrody, bo niestety z przyczyn technicznych nie mogą one zostać dodane. Redakcja doda je jutro o godzinie 9.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
redakcja
Też życzymy sobie dobrych zmian w katalogu od nowego roku Będziemy startować również z ciekawymi konkursami, mamy nadzieję, że nagrody Wam się spodobają i zachęcą do zabawy
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
gosiapiotrek23
Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Di bloguje
slodkokwasnakuchnia1
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
slodkokwasnakuchnia1
Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
redakcja
Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Ania321
Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
misia5
Ania321
Odp: Odp: Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
WanilioweImprowizacj