Dziewczyny czy tylko mnie sie wydaje,ze 12345klawiatura i Martajadwiga to profil tej samej osoby?Przepisy sa bardzo podobne do siebie jak i sposob ich wykonania,
Dzięki Dziewczyny za pomoc - zawsze mam prpoblem z ciastami( to przez ta moja awersje do pieczenia - nie buszuje po przepisach na ciasta i nie widzę czy coś podpada czy nie ) - Słodkich snów.
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Potwierdzam, sprawa została zgłoszona, ta osoba nie ma już uprawnień admina, zgłoszone przez was przepisy zostały usunięte, trwa postępowanie wyjaśniające...
Pyzo...jeszcze mnie nie pytałaś Więc Ci odpowiem bez pytania. Nie wiem czy to znowu jakiś profil sponsorowany, czy też to ktoś z Redakcji ale niewiele mnie to obchodzi. Czyli mówiąc inaczej, jeżeli redakcja o powyższym fakcie wie to znaczy, że wszystko jest ok. I po co się tym interesować i dociekać. Lepiej pogadać o grzybach. Tak myślę ale mogę się mylić?
W tym temacie masz nawyk mylenia się! Ale i tak Cię lubię
Mylisz się Bahusie bo skoro wstawiam tutaj swoje przepisy i zdjęcia, i dbam o ich poprawność to wymagam tego w pewnym sensie od innych - a skoro nie jestem moderatorem a widzę jakieś podejrzane działania to po prostu pytam administrację czy ktoś to zauważył i czy coś z tym będzie zrobione. Administracja to ludzie i mają bardzo dużo do ogarnięcia bo użytkowników przybywa a przepisów jeszcze więcej - sądzę więc, że nic się nie stanie złego jeśli zwykli użytkownicy czasami zwrócą na coś szczególną uwagę albo zapytają.
Odpowiedź od Tit dostałam na priva - zajęto się sprawą i wątpliwości będą wyjaśniane
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Papaja
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
magdafer
Babciagramolka
mirkakropka
Przepisy może i różne ale zdjęcie jedno i to samo
bernika
https://gotujmy.pl/ciasto-sliwkowe,przepisy,70619.html
http://www.w-spodnicy.pl/Tekst/Przysmaki/527295,1,Placek-ze-sliwkami--przepis-na-placek-ze-sliwkami.html
Bahus
luna19
"NA KAŻDYM KROKU W TYM NARODZIE TYLE NIENAWIŚCI.AŻ WSTYD.GŁUPIE PRZEPISY, KTÓRE MOŻNA ZNALEŹĆ NA RÓŻNYCH STRONACH INTERNETOWYCH."
biedactwo.. jej sie wydaje ze strony internetowe należą do robotów chyba
Henia
W tym temacie masz nawyk mylenia się! Ale i tak Cię lubię
Pyza
Odpowiedź od Tit dostałam na priva - zajęto się sprawą i wątpliwości będą wyjaśniane