A ja konta tam wogole nie mam i uwazam ze NK to jeden wielki bu...l....Te wszystkie mlode pannice wyrozbierane prawie do rosolu w pozie ,,bierz mnie poki jestem mloda,, i panie ubierajace sie jak nastolatki chcace zatrzymac na zdjeciu uplywajacy czas i czekajace na cudowne komentarze a o panach nie wspomne.....zamiary NK byly fajne ale to co z tego sie porobilo to powinno byc zlikwidowane.
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Mi się wydaje że NK to na ręke bo więcej ludzi się tam rejestruje. Miałam tam konto bardzo krótko i je skasowałam. Przyczyna: na kiego mi znajomi którzy przez lata nie umieli cześc powiedzieć na szkolnym korytarzu a teraz przyjaciół udaja, męża juz mam i nie zycze sobie dwuznacznych propozycji, nie kreci mnie chwalenie się zdjęciami z zagranicznych wakacji, samochodem, rodzina itp.
Popieram Cie masz racje ja konto mam ale zagladam tam tylko ,zeby zobaczyc co u kilku znajomych ,ktorzy sa normalni.
Niestety, nie można uznać tego przepisu za plagiat. Opis jest zupełnie inny, składniki podwojone. Dorosło nowe pokolenie kopiarzy. Nie będę pisać jak sobie radzą, żeby nie instruować. Teraz bardzo ciężko jest udowonić plagiat, mimo, że często wiemy nawet z której strony skopiowano.
Dotyczy przepisów na dżem z cukinii.
zmieniono 1 raz (ostatnio 12 sie 2010 23:41 przez Henia)
Mi się wydaje że NK to na ręke bo więcej ludzi się tam rejestruje. Miałam tam konto bardzo krótko i je skasowałam. Przyczyna: na kiego mi znajomi którzy przez lata nie umieli cześc powiedzieć na szkolnym korytarzu a teraz przyjaciół udaja, męża juz mam i nie zycze sobie dwuznacznych propozycji, nie kreci mnie chwalenie się zdjęciami z zagranicznych wakacji, samochodem, rodzina itp.
jak to mawiamy u mnie w domu: "ręce i cycki opadają" bark słów do takich elementów a swoją drogą to ciekawa jestem co ona z tego ma że takie rzeczy robi to jest jakieś chore...
Luna walczyłam i ja z Ciasta i ciasteczka Reni niestety jest poza prawem administratorzy nic nie robia nawet jak im posłam jej "piekne' maile i kometnarze. szkoda słow. kazali mi isc do sądu!
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
iwi69
Popieram Cie masz racje ja konto mam ale zagladam tam tylko ,zeby zobaczyc co u kilku znajomych ,ktorzy sa normalni.
Henia
Podaj proszę linki do oryginałów. Dziekuję!
Henia
Przepis usunięty! Pozdrawiam!
Henia
Dotyczy przepisów na dżem z cukinii.
margolata
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
caroline1983
margolata
luna19
ale mysle ze i tak dalo jej to troche do myslenia ...
bernika