Sory, ale tylko ty piszesz tutaj w tak niezdarny sposob i do tego pod roznymi nickami komentujesz swoje przepisy (dla punktow), ze jestem pewna ze ponizszy pseudo-bystry komentarz jest twoj:
https://gotujmy.pl/flaki,przepisy,34015.html
więc wyjaśniam:
1. przepis dala mi (ustnie) kolezanka,
2. nie skopiowalam go znikąd, ani z innego serwisu (jak masz w zwyczaju robic) ani z gazety czy ksiazki kucharskiej (jak to masz w zwyczaju robic - widac to na zdjeciach) - proponuję to sprawdzić jak nie wierzysz
3. wpisalam go wlasnymi slowami
4. jezeli czegos nie rozumiesz patrz punkt 2
Jezeli bedzie glosowanie, czy uznać dotychczasowe niezdarne tlumaczenie elutki czy wyrzucic jej przepisy to ja jestem za opcją nr 2.
Sama dziwilam sie gdy dodawałam porady że znalazły śie one ze zdjęciem bo ich nie dałam pytałam żaden z organizatorów jakoś mi tego nie wytłumaczył dlaczego tak jest-Swoje zdjęcia mam wszystkie w arciwach jest ich sporo TO dodano mi tylko cztery i tez niewiem dlaczego na oko widać że nie mogą być żadną kopią bo robione są z komorki -myślę że sporo tu niescisłosci .No i jak tu dalej pracowac a wiele jeszcze miałam do zaoferowania .
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Płonące lody podajemy w jednej z resteuracji w niemczech -sama je świetnie przyżądzam dlatego bzdura że są spisane -znam wiele przepsów o kturych wam sie nie śni ,miałam je wam pokazać ale szkoda czasu skoro tak śię tu traktujemy,to kolejne poniżenie mnie
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Bahus
Bahus, któremu wkurzenie już nieco przeszło ale "zdrowa" ocena sytuacji pozostała.
Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Lucy
Sory, ale tylko ty piszesz tutaj w tak niezdarny sposob i do tego pod roznymi nickami komentujesz swoje przepisy (dla punktow), ze jestem pewna ze ponizszy pseudo-bystry komentarz jest twoj:
https://gotujmy.pl/flaki,przepisy,34015.html
więc wyjaśniam:
1. przepis dala mi (ustnie) kolezanka,
2. nie skopiowalam go znikąd, ani z innego serwisu (jak masz w zwyczaju robic) ani z gazety czy ksiazki kucharskiej (jak to masz w zwyczaju robic - widac to na zdjeciach) - proponuję to sprawdzić jak nie wierzysz
3. wpisalam go wlasnymi slowami
4. jezeli czegos nie rozumiesz patrz punkt 2
Jezeli bedzie glosowanie, czy uznać dotychczasowe niezdarne tlumaczenie elutki czy wyrzucic jej przepisy to ja jestem za opcją nr 2.
serdecznosci
wkurzona lucy
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
elutka
elutka
elutka
elutka
elutka