Ja uważam,że decyzje podjęte przez Administratorów serwisu są bardzo dobre i będą służyły jego użytkownikom. Jeśli dla kogoś podstawowym motywem zalogowania się na tym portalu jest zbieranie punktów czy zdobycie kubeczka, to może powinien zalogować się na KURNIKU. A zbieranie punktów wcale nie będzie takie trudne, wystarczy postępować zgodnie z regułami serwisu.
Całkowicie popieram tak zdecydowaną postawę Administratorów i życzę im dużo wytrwałości. Na początku to może być trudne, ale przy konsekwentnym działaniu z pewnością bardzo szybko nieuczciwi użytkownicy przekonają się, że nie warto zadzierać z chłpakamy i dziewczynamy z Gotujmy.pl! A CO!
Pozdrawiam i jeszcze raz wytrwałości i powodzenia!
Ann...wyjęłaś mi to z ust choć to bardzo niehigienicznie
Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
No proszę jaki detektyw się znalazł. Przepisy są moje i na pewno ich nie przekopiowałam. Na Wielkim Żarciu mam nick vikunia. I wystarczy porównać adres mailowy.
Ja uważam,że decyzje podjęte przez Administratorów serwisu są bardzo dobre i będą służyły jego użytkownikom. Jeśli dla kogoś podstawowym motywem zalogowania się na tym portalu jest zbieranie punktów czy zdobycie kubeczka, to może powinien zalogować się na KURNIKU. A zbieranie punktów wcale nie będzie takie trudne, wystarczy postępować zgodnie z regułami serwisu.
Całkowicie popieram tak zdecydowaną postawę Administratorów i życzę im dużo wytrwałości. Na początku to może być trudne, ale przy konsekwentnym działaniu z pewnością bardzo szybko nieuczciwi użytkownicy przekonają się, że nie warto zadzierać z chłpakamy i dziewczynamy z Gotujmy.pl! A CO!
czekamy na słowa popracia od uzytkownikow uczciwie dodajacych przepisy
bo troche nam slabo sie robi od tych czystek
ale po prostu premiowanie nieuczciwych byloby niewlasciwe wobec uczciwych uzytkownikow
ze o naruszaniu praw autorskich innych serwisow nie wspomne...
no ja was popieram jak najbardziej!
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
spokojnie, przepisy umieszczałam na dwóch portalach
Raczej nie na 2, tylko na 5 czy 6 (jeszcze wszystko nie zostalo sprawdzone), co ciekawe na każdym pod kilkoma roznymi nickami?
Dla mnie wyjasnienie malo przekonujace
czekamy na słowa popracia od uzytkownikow uczciwie dodajacych przepisy
ale po prostu premiowanie nieuczciwych byloby niewlasciwe wobec uczciwych uzytkownikow
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Bahus
Fakt...trudniej ale ile przyjemniej.....Przecież to tylko zabawa. Do niedawna bawiliśmy się w ciuciubabkę, ale bez opaski na oczach
Bahus
Ann...wyjęłaś mi to z ust choć to bardzo niehigienicznie
Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Bahus
Coś mi "Astra" brzmiało znajomo...przepisy też
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Ann
malgorzata
no ja was popieram jak najbardziej!
Raczej nie na 2, tylko na 5 czy 6 (jeszcze wszystko nie zostalo sprawdzone), co ciekawe na każdym pod kilkoma roznymi nickami?
Dla mnie wyjasnienie malo przekonujace
Magdusia1312
dobry