A ja jestem ,, ta najgorsza " - jak zdjęcie jest plagiatem blokuję cały przepis w końcu to jest nie zgodne z Regulaminem . Jedno ma być wstawione a tylko zdjęcie usunięte ? - dla mnie autor oszukuje i już .
A ja jestem ,, ta najgorsza " - jak zdjęcie jest plagiatem blokuję cały przepis w końcu to jest nie zgodne z Regulaminem . Jedno ma być wstawione a tylko zdjęcie usunięte ? - dla mnie autor oszukuje i już .
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Już się tym zajmę. Napiszę do autorki przepisu i poproszę o wyjaśnienie. Zdjęcie zostanie wykasowane jeśli nie będzie jej dziełem.
No dobrze....ale "zdjęcie zostanie wykasowane" i co dalej, gdzie i jakie konsekwencje , jak nie będzie jej dziełem A bezkarność dalej " prym wiedzie", trochę to dla mnie nie zrozumiałe....
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
edytaha
jagienka
https://gotujmy.pl/jogurtowe-ptasie-mleczko,przepisy,125271.html
http://www.zycie.pl/kuchnia.php?action=desery&nr=118
misia5
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Netka
agabi22
ja też blokuję cały przepis
Babciagramolka
Agiatis
Czasem sprawdzę sobie zdjęcie a czasem to przypadek
bajtek
Ale jaja I widzę tu totalną BEZSILNOŚĆ właściciela portalu i pracowników /chociaż nie wiem, kto nim jest......./
Odp: Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
bajtek
No dobrze....ale "zdjęcie zostanie wykasowane" i co dalej, gdzie i jakie konsekwencje , jak nie będzie jej dziełem A bezkarność dalej " prym wiedzie", trochę to dla mnie nie zrozumiałe....
edytaha
Darmiono, jeśli nie sprawi Ci to kłopotu, to pisz autora plagiatu, będziemy mieć na niego baczne oko
Netka