Bardzo lubię wszelkie podroby i ostatnio zachciało mi się gulaszu z wieprzowych serc. Niestety, mimo podsmażenia i kilkugodzinnego gotowania, serca nie zmiękły. Nie dało się ich jeść. Czy ktoś mi może powiedzieć, co zrobiłam nie tak?
Heniu napierw musisz serduszka ugotować.Zobacz tutaj https://gotujmy.pl/serduszka-lekko-orientalne-eli,przepisy,56945.html
Bardzo lubię wszelkie podroby i ostatnio zachciało mi się gulaszu z wieprzowych serc. Niestety, mimo podsmażenia i kilkugodzinnego gotowania, serca nie zmiękły. Nie dało się ich jeść. Czy ktoś mi może powiedzieć, co zrobiłam nie tak?
serc nie podsmażam.. gotuje w całości .. potem wyjmuję z wywaru, kroję i gotuję do miękkosci.. nie zarzylo mi sie by byly ciagle twarde .. a dosyć często jadamy gulasz z serc
Bardzo lubię wszelkie podroby i ostatnio zachciało mi się gulaszu z wieprzowych serc. Niestety, mimo podsmażenia i kilkugodzinnego gotowania, serca nie zmiękły. Nie dało się ich jeść. Czy ktoś mi może powiedzieć, co zrobiłam nie tak?
Twarde mięso w gulaszu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Twarde mięso w gulaszu z serc
eli_555
Heniu napierw musisz serduszka ugotować.Zobacz tutaj https://gotujmy.pl/serduszka-lekko-orientalne-eli,przepisy,56945.html
Odp: Odp: Twarde mięso w gulaszu z serc
luna19
serc nie podsmażam.. gotuje w całości .. potem wyjmuję z wywaru, kroję i gotuję do miękkosci.. nie zarzylo mi sie by byly ciagle twarde .. a dosyć często jadamy gulasz z serc
Odp: Twarde mięso w gulaszu z serc
Henia
Odp: Twarde mięso w gulaszu
dobry
Odp: Odp: Twarde mięso w gulaszu
jarek-energy
Odp: Twarde mięso w gulaszu
jagna
Twarde mięso w gulaszu
Asia z Bydgoszczy