Przyszedł mi taki pomysł do głowy, że sama ewcik mogła by nam wytlumaczyć jak jest dobrą koleżanką z forum. W końcu nie powinno być to żadną tajemnicą.
to napewno nie za posty bo w rankingu za lipiec też już się takie punkty pojawiły...po prostu chciałabym wiedzieć a tu się okazuje, że nikt nic nie wie ...tajemnica jakaś czy wyższy stopień wtajemniczenia?
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć za co są tzw. inne punkty? Taka rubryczka widnieje w Rankingu użytkowników. Zwróciłam na nie uwagę za sprawą jednego użytkownika, który "natrzaskał" ich kilka tysięcy w czerwcu i ja też tak chcę! Ja przepraszam, pewnie się okaże, że czegoś gdzieś nie doczytałam, ale jesli ktoś wiem to proszę mnie oświecić.
Pyza ,ja tu już jestem dość sporo i pytałam dziewczyn o co tu chodzi ,ale jakoś nikt nie umiał mi wytłumaczyc.Kiedyś to liczyły się tu oceny za przepisy a teraz nie wiem co .Pewnie chodzi Ci o ewcik - nie rozumiem też tego a chciałabym.Nie mam złych intencji ,jednak rzeczy niezrozumiałe staram się zgłębić.
No cóż, podobno nieświadomi żyją dłużej
posty na forum mająinną rubrykę
Moze chodzi rowniez o punktacje ,ktorej juz nie ma np. za posty na forum ?
Posty na forum mają inną rubrykę
zmieniono 1 raz (ostatnio 01 lip 2009 22:11 przez misia53)
to napewno nie za posty bo w rankingu za lipiec też już się takie punkty pojawiły...po prostu chciałabym wiedzieć a tu się okazuje, że nikt nic nie wie ...tajemnica jakaś czy wyższy stopień wtajemniczenia?
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć za co są tzw. inne punkty? Taka rubryczka widnieje w Rankingu użytkowników. Zwróciłam na nie uwagę za sprawą jednego użytkownika, który "natrzaskał" ich kilka tysięcy w czerwcu i ja też tak chcę! Ja przepraszam, pewnie się okaże, że czegoś gdzieś nie doczytałam, ale jesli ktoś wiem to proszę mnie oświecić.
Pyza ,ja tu już jestem dość sporo i pytałam dziewczyn o co tu chodzi ,ale jakoś nikt nie umiał mi wytłumaczyc.Kiedyś to liczyły się tu oceny za przepisy a teraz nie wiem co .Pewnie chodzi Ci o ewcik - nie rozumiem też tego a chciałabym.Nie mam złych intencji ,jednak rzeczy niezrozumiałe staram się zgłębić.
tzw. inne punkty
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: tzw. inne punkty
misia53
Dla Ciebie jasne a dla mnie sainsfikszyn
ale w tym momencie przestało to mnie już interesować.
Odp: Odp: tzw. inne punkty
kinga
Odp: tzw. inne punkty
dobry
1. zalozenie konta z polecenia: 20 pkt
2. dodanie zdjecia do przepisu: 5 pkt
3. wprowadzenie dodatkowych danych w profilu uzytkownika: 1pkt
dobry
misia53
Odp: Odp: Odp: Odp: tzw. inne punkty
mania
Odp: Odp: Odp: tzw. inne punkty
misia53
Posty na forum mają inną rubrykę
Odp: Odp: Odp: tzw. inne punkty
Pyza
msewka
Odp: Odp: tzw. inne punkty
mania
misia53