Masz racje -jak robiłam pierwszy raz to myslałam że cos mnie trafi ale teraz to żaden problem.
Ja dodaje papryke konserwową i ogórka kiszonego-mięso juz bez kosci obtaczam w ziołach i przyprawach i na 2-3 godz.do lodówki-później farsz,zwijam ,ciasno układam na brytfance- polewam magi i do piekarnika (nie obwiazuje sznurkiem)
Masz racje -jak robiłam pierwszy raz to myslałam że cos mnie trafi ale teraz to żaden problem.
Ja dodaje papryke konserwową i ogórka kiszonego-mięso juz bez kosci obtaczam w ziołach i przyprawach i na 2-3 godz.do lodówki-później farsz,zwijam ,ciasno układam na brytfance- polewam magi i do piekarnika (nie obwiazuje sznurkiem)
Udka z pieczarkami - komentarze
Obserwuj wątekOdp: Odp: Udka z pieczarkami - komentarze
misia53
Każda gospodyni ma swój sposób i bardo dobrze...
Odp: Udka z pieczarkami - komentarze
zuzi
Ja dodaje papryke konserwową i ogórka kiszonego-mięso juz bez kosci obtaczam w ziołach i przyprawach i na 2-3 godz.do lodówki-później farsz,zwijam ,ciasno układam na brytfance- polewam magi i do piekarnika (nie obwiazuje sznurkiem)
Odp: Udka z pieczarkami - komentarze
Anula
Odp: Udka z pieczarkami - komentarze
Sarenka
Odp: Odp: Udka z pieczarkami - komentarze
misia53
Pierwsze dwa udka będziesz kombinowała a pózniej sama sposób znajdziesz
chciałabym ale nie umiem tego wytłumaczyć
Odp: Udka z pieczarkami - komentarze
msewka
Odp: Udka z pieczarkami - komentarze
misia53
a wyjmowanie kości jest trudne tylko pierwszy raz i jest do zrobienia
Udka z pieczarkami - komentarze
Babcia Halinka
Cały przepis: Udka z pieczarkami