- pozytyw;
kurcze zawsze po jedzeniu kawka i papieros,,,noooo to jest zycie , a co?...nie wiadomo od czego czlowiek umiera , a to sama rozkosz ...
negatyw:
- kurcze wiem o tym że moje kubki smakowe pracuja inaczej niz gdybym nie palił i pił kawy
- rozsądnie:
gdybym nie pił kawy i nie palił papierosow nie doprawialbym tak potraw jak teraz bałbym sie chyba reakcji.....
wiesz dopóki innym smakuje to co robisz to z twoimi kubeczkami nie jest tak żle... np. ja nie wyobrażam sobie kieliszka koniaku bez cygara ,,,choć nadal twierdzę że dopiero po jedzeniu
- pozytyw;
kurcze zawsze po jedzeniu kawka i papieros,,,noooo to jest zycie , a co?...nie wiadomo od czego czlowiek umiera , a to sama rozkosz ...
negatyw:
- kurcze wiem o tym że moje kubki smakowe pracuja inaczej niz gdybym nie palił i pił kawy
- rozsądnie:
gdybym nie pił kawy i nie palił papierosow nie doprawialbym tak potraw jak teraz bałbym sie chyba reakcji.....
ja uzależniny od kawy i dymka przenigdy nie łączę tych rzeczy w trakcie strawy ... wyjątkiem w tym temacie jest wino cała reszta po... a jak wy myślicie i nie pytam oto co szkodzi a co nie?
używki przy posiłku
Obserwuj wątekOdp: Odp: używki przy posiłku
chef
Odp: używki przy posiłku
jarek-energy
negatyw:
- rozsądnie:
Odp: używki przy posiłku
się zaczeła dyskusja i szpanerstwo jak to ja umiem zjeść faje...
* sam nie pale jakby co
używki przy posiłku
chef