W czym piec?

Obserwuj wątek

Odp: W czym piec?

eKuchnia_com
Żaroodporne będzie każde z nich,inaczej nie wyobrażam sobie aby w ogóle móc piec z udziałem tych naczyń teraz u nas znajdziecie kilka fajnych promocji na artykuły i narzędzia kuchenne,wart zajrzeć.

Odp: W czym piec?

Lidka89
  • Lidka89

  • Posty: 6
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Do pieczenia mięs (i nie tylko!) polecam żaroodporne naczynia firmy Termisil - są tak elegancko zrobione, że prosto z piekarnika możesz postawić je na stół. Możesz też wstawić je z lodówki prosto do rozgrzanego piekarnika albo na palnik i nie pękają! Polecam stronę www.termisil.com.

Odp: W czym piec?

orlikowawiolka
ja polecam do pieczenia i smazenia thermocooker

Odp: W czym piec?

Gastrosklep.pl
Ja tylko czytałam wiele opinii na ich temat,natomiast sama nie używałam,jednak tak czy inaczej uważam że warto. Pomagają nam podczas codziennej pracy w kuchni.

Odp: Odp: W czym piec?

Tatarenka
  • Tatarenka

  • Posty: 2
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
eKuchnia_com napisał(a):

Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tych naczyń i moim zdaniem także warto się pokusić o ich zakup. Lepiej dołożyć i cieszyć się dobrą jakością przez lata.


W sumie nawet nie trzeba się martwić o kieszeń. Z tego, co się orientuję, to cena jest taka, że każdy może sobie na nie pozwolić. Widziałam je już w Pepco i w Tesco Express.

Odp: W czym piec?

Gastrosklep.pl
Dobrych naczyń jak i akcesoriów kuchennych warto szukać w sklepach internetowych gdzie teraz w styczniu są ciekawe promocje i wyprzedaże.

Odp: W czym piec?

eKuchnia_com
Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tych naczyń i moim zdaniem także warto się pokusić o ich zakup. Lepiej dołożyć i cieszyć się dobrą jakością przez lata.

Odp: Odp: Odp: W czym piec?

Tatarenka
  • Tatarenka

  • Posty: 2
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Stefan_40 napisał(a):

Ja też mam te naczynia. I muszę przyznać, że Termisil znacznie ułatwił mi życie, bo naczynia te można od razu z lodówki wkładać wprost do rozgrzanego piekarnika. I nie pękają. Oszczędzam czas i nie brudzę innych kuchennych sprzętów. Dla mnie bomba.


Faktycznie, te naczynia są świetne. Dostałam je miesiąc temu na imieniny. Dla mnie najważniejsze jest to, że jedzenie nie przywiera i nie muszę czyścić godzinami przypalenizny.

Odp: Odp: W czym piec?

Stefan_40
  • Stefan_40

  • Posty: 1
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Ja też mam te naczynia. I muszę przyznać, że Termisil znacznie ułatwił mi życie, bo naczynia te można od razu z lodówki wkładać wprost do rozgrzanego piekarnika. I nie pękają. Oszczędzam czas i nie brudzę innych kuchennych sprzętów. Dla mnie bomba.

Odp: W czym piec?

Kasiulek_Toruń
Ja do pieczenia używam żaroodpornych brytfann z Termisilu. Są wielofunkcyjne: wygodnie przygotowuje się w nich i desery, i dania obiadowe. W dodatku można w nich nie tylko piec, ale i podawać potrawy; bardzo ładnie prezentują się na stole.

Odpowiedz na/ edytuj W czym piec?