Ja jeszcze nie próbowałam kawy po turecku, jak się ją robi?I dziękuje za Krecika
Zapraszam Cię Madzialenko do oceniania przepisów W tej chwili szukam czegoś fajnego z mięsa mielonego.Pomożecie?
Sprawdziłam co tam dobrego nam polecasz i musze powiedzieś ze znalazło byśię coś dla mnie , ciekawi mnie pilka pozycji . Ale masz też w swoim menu coś czego nie lubie - ruskie pierogi
jak pewnego dnie człowiek nie wiedział co to umiar to teraz na ruskie patrzyć nie może
Witam Cie rowniez serdecznie
Zapraszam do wyprobowania moich mielonych z piekarnika! moze to nic nadzwyczajnego..ale kuchnia zostaje po nich w nienaruszonym stanie
Witaj Dominiko. dzisiaj w telewizji sniadaniowej podawali przepis na poranną kawę inaczej. Był to napar z macierzanki Podobno działa lepiej jak kawa no i jest zdrowy
Witam i cieszę się że jestem:)
Obserwuj wątekOdp: Odp: Witam i cieszę się że jestem:)
MADZIALENKA
Sprawdziłam co tam dobrego nam polecasz i musze powiedzieś ze znalazło byśię coś dla mnie , ciekawi mnie pilka pozycji . Ale masz też w swoim menu coś czego nie lubie - ruskie pierogi
jak pewnego dnie człowiek nie wiedział co to umiar to teraz na ruskie patrzyć nie może
Odp: Witam i cieszę się że jestem:)
eklerek
Glumanda
Zapraszam do wyprobowania moich mielonych z piekarnika! moze to nic nadzwyczajnego..ale kuchnia zostaje po nich w nienaruszonym stanie
https://gotujmy.pl/bulgarskie-kebapczeta,przepisy,35272.html
https://gotujmy.pl/kotlety-mielone---pieczone-w-piekarniku,przepisy,34570.html
pusieczek2@wp.pl
Mizolec
Zapraszam Cię Madzialenko do oceniania przepisów W tej chwili szukam czegoś fajnego z mięsa mielonego.Pomożecie?
pusieczek2@wp.pl
MADZIALENKA
lubie cię już za sam wygląd i hi hi hi hi hi hi
zobaczymy jak tam twoje przepisy ... A kawy ja też raczej nie pijam
astra
zuzi
Niestety ja kawy nie pije.(jak już to zbożówkę albo rozpuszczalkę-ale z ekspresu)
Natala1210