U nas też już gęsto pada śnieg.A ja zaraz do domku (ale najpierw ok.40 minut stania w korku i z 30 minut jazdy.Masakra jakaś.A przy tej pogodzie czas się pewnie wydłuży.
Oj, ta herbatka bardzo się dzisiaj przyda! U mnie za oknem zima! Wieje mocno i od rana pada śnieg. Roztapia się szybko, ale breja na chodnikach i ulacach zostaje...
Ziąb na dworze ( podobno śnieg pada ) .Msewka podobno marźnie - to zapraszam Msewkę i wszystkich zmarzniętych na gorąca herbatkę z malinami ( można wlac do środka jeszcze coś dla rozgrzania ).
Oj marznę Babciugramolko, i to ostro.Nawet klientów pogoda wystraszyła.Chętnie skorzystam z herbatki i choć okruszki tego ciasta Misi.
Ziąb na dworze ( podobno śnieg pada ) .Msewka podobno marźnie - to zapraszam Msewkę i wszystkich zmarzniętych na gorąca herbatkę z malinami ( można wlac do środka jeszcze coś dla rozgrzania ).
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Doro
Toz to jagodzianki az mi sie geba na ich widok usmiechnela wiesz co ....i ja Cie lubie
Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
misia53
Ale masz szczęście ,że Cię lubię to jeszcze coś poszukam
Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Doro
A ja przespalam ta pore ale jak jeszcze Misiu masz to poczestuje sie tak pysznym ciachem
msewka
Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Pyza
Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
msewka
Oj marznę Babciugramolko, i to ostro.Nawet klientów pogoda wystraszyła.Chętnie skorzystam z herbatki i choć okruszki tego ciasta Misi.
Babciagramolka
misia53
A.B.
Pyza
A dla wszystkich - ciasto cytrusowe