Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Sara, tu duża, grzybkowa ciocia!
obrazek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
BArdzo mi milo z powodu tego okreslenia Troszke przyszywane, ale chyba najwiecej moich wiencow tutaj sie ukazalo Pyzo, jestem pod wrazniem! Nawet wienca potrafisz zrobic perfekcyjnie, no ladniejszego na tym portalu jeszcze nie widzialam, na prawde. Nareszcie Ktos wzial sie za wience, a juz myslalam, ze zostanie przy mnie na zawsze, ten monopol Ty chyba dziewczyno jestes po prostu szczesliwa i stad to piekno, ktorym zaskakujesz.
Sara siedzi mi na kolanach i probuje cos do Was napisac, ale ma radoche jak spsoci

Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
Pyza napisał(a):

A.B. a co na to policja, nie mają żadnego tropu?! Dobrze, że to nie Twoja córcia, ale tamtym rodzinom współczuję! Pewnie umierają ze strachu o dzieci...

PODOBNO PORYWACZE NAWET NA BEZCZELNEGO DZWONIĄ NA POLICJĘ I MÓWIĄ ŻE PORWĄ,ALE NIE PODAJĄ GDZIE I JAK,ANI W JAKIM MIEŚCIE(W INNYCH OKOLICZNYCH MIASTACH TO SAMO),STRACH O DZIECI,ODWOŻĘ I PRZYWOŻĘ DO DOMU,A TO DLA IWI I WAS WSZYSTKICH,NIE MOJE ALE MYŚLĘ,ŻE SMACZNE
obrazek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

Pyza
  • Pyza

Doro napisał(a):

Pyza napisał(a):

zapraszam na ciacho

To jest ciacho! dawno takiego nie bylo, mniam
\
Ciacho dla Wszystkich , ale pozwolicie, że zadedykuję je Sarence - specjalistce od wieńców

Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

Pyza
  • Pyza

A.B. a co na to policja, nie mają żadnego tropu?! Dobrze, że to nie Twoja córcia, ale tamtym rodzinom współczuję! Pewnie umierają ze strachu o dzieci...

Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
Miało być ciacho i nie ma,u nas od pewnego czasu panika w mieście,porywają dzieci i dziewczęta w drodze ze szkoły,niestety dzisiaj znowu jakaś rodzina płacze między 6,a 7 lekcją porwali kolejną dziewczynę sprzed ogólniaka w którym uczy się moja córka i z tego wszystkiego przeszła mi ochota na wszystko,Najpierw pędziłam do szkoły,oczywiście całkowity brak kontaktu,bo telefony są wyciszone na czas lekcji,a potem nagły spadek adrenaliny to trochę za dużo jak na moje nerwy...końcem końców-ciacha niet

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
  • Artykuły: 0
Pyza napisał(a):

zapraszam na ciacho

To jest ciacho! dawno takiego nie bylo, mniam

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Pyza napisał(a):

zapraszam na ciacho

Ale słodycz.

Babciagramolka
Ale piękne ciacho - i orzeszki na wierzchu- kroję sobie kawałek .Słodkich snów życzę wszystkim.

Odp: Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

Pyza
  • Pyza

zapraszam na ciacho
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P