Kuchnia francuska nie bardzo do mnie przemawia, w sumie nie bylem tam i nie widzialem, moze sie kiedys wybiore, ale jak juz mowa o traktowaniu gastronomii niczym sztukę to Japonska kuchnia nie a sobie rownych! Bylem, widzialem, polecam... To nie tylko rozkosz dla podniebienia ale rowniez i dla oka, czasami ucha no i przedewszystkim dla zdrowia
W rejonie Lyonu produkuje się słynne beaujolais oraz burgunda.
Wybór win nader obfity (ceny rózne zwykle od 7.99 euro za kieliszek) i najlepsza tartifletta jaką jadłam. Warto zajrzeć do Lyonu
no coz, nie ukrywam, ze po nazwie tartifletta osadzilem potrawe niegodnie, ale przeczytawszy czym owa jest - zwracam honor
toż to cudne danie
Odp: Odp: Wróciłam z Lyonu - stolicy kulnarnej świata
Wybór win nader obfity (ceny rózne zwykle od 7.99 euro za kieliszek) i najlepsza tartifletta jaką jadłam. Warto zajrzeć do Lyonu
Wróciłam z Lyonu - stolicy kulnarnej świata
Obserwuj wątekOdp: Wróciłam z Lyonu - stolicy kulnarnej świata
Creator
Odp: Wróciłam z Lyonu - stolicy kulnarnej świata
dobry
Wróciłam z Lyonu - stolicy kulnarnej świata
jola1988
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Wróciłam z Lyonu - stolicy kulnarnej świata
misiol
Za 19.99 zł udało mi się kupić ostatnio świetne Cabernet Sauvignon z 2001 - wybitny rok dla win
pozdrawiam smakoszy
Lilka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Wróciłam z Lyonu - stolicy kulnarnej świata
Lucy
perforujesz w nich?
Odp: Odp: Odp: Odp: Wróciłam z Lyonu - stolicy kulnarnej świata
Dutkiewicz
Ja preferuje w min 7 letnich...
Odp: Odp: Odp: Wróciłam z Lyonu - stolicy kulnarnej świata
dobry
no coz, nie ukrywam, ze po nazwie tartifletta osadzilem potrawe niegodnie, ale przeczytawszy czym owa jest - zwracam honor
toż to cudne danie
Odp: Odp: Wróciłam z Lyonu - stolicy kulnarnej świata
jola1988
Lucy