Obrzydliwe, obrzydliwe przy wszystkich, ale można przecież wyjść do toalety i tam sobie umyć zęby i będzie wszystko ok., ale nie każdy tak postępuje.
Ja mam obecnie aparat ortodontyczny i wiem, że jedzenie w aparacie wygląda nie ładnie i szybko po jedzeniu po za domem biegnę do publicznych toalet i tam je myję.
Muszę się jeszcze z nim pomęczyć do maja.
Obrzydliwe, obrzydliwe przy wszystkich, ale można przecież wyjść do toalety i tam sobie umyć zęby i będzie wszystko ok., ale nie każdy tak postępuje.
Ja mam obecnie aparat ortodontyczny i wiem, że jedzenie w aparacie wygląda nie ładnie i szybko po jedzeniu po za domem biegnę do publicznych toalet i tam je myję.
Jestem tego samego zdania co Bahus. Wykałaczki są po to, by posługiwać się nimi dyskretnie, a nie wiercić w zębolach przed innymi klientom restauracji przed oczami.
Dokładnie - wykałaczki są potrzebne, więc dobrze jeśli są w restauracjach, co nie znaczy, ze trzeba ich używać przy stole. Osobiście jestem za tym, aby tam pozostały, bo gdyby je ulokować w toaletach, nie byłoby za fajnie
Wykałaczka.
Obserwuj wątekOdp: Odp: Wykałaczka.
Henia
A jak myślisz?
Odp: Wykałaczka.
gusia1000
Odp: Odp: Wykałaczka.
Henia
Gusia, zlituj się!
gusia1000
InesS
margolata
I tak właśnie robię jeśli sytuacja jest awaryjna ale najczęściej biorę wykałaczkę i załatwiam sprawę w samochodzie
ALE BEZ WYKAŁACZEK NIE MA ŻYCIA
Lidka
Bahus
cherry
luna19
otóż to.. tez tak robie kiedy mam taką potrzebe tam sie nikt nie krępuje . hehe i sobie wszyscy dłubią