Na zdjęciach wygląda fantastycznie, na pewno pięknie się prezentuje na stole i podkreśla jego urodę. Wiesz może w jakich sklepach dostanę ten model, z chęcią go zobaczę na żywo
Oj nie wiem gdzie dostaniesz zastawę kubiko. Myślę, że na stronie ambition znajdziesz jakieś sklepy gdzie jest teraz w sprzedaży. Ale faktycznie nadaje super nowoczesny wygląd przybranemu stołowi!
Ja bardzo lubię ostre kształty więc mam kwadratową zastawę kubiko. Oczywiście porcelana nadająca się do mycia w zmywarce i nawet można do mikrofali wrzucić i coś podgrzać. Sam design moim zdaniem nowoczesny i elegancki.
Na zdjęciach wygląda fantastycznie, na pewno pięknie się prezentuje na stole i podkreśla jego urodę. Wiesz może w jakich sklepach dostanę ten model, z chęcią go zobaczę na żywo
Ja bardzo lubię ostre kształty więc mam kwadratową zastawę kubiko. Oczywiście porcelana nadająca się do mycia w zmywarce i nawet można do mikrofali wrzucić i coś podgrzać. Sam design moim zdaniem nowoczesny i elegancki.
Polecam porcelanę z tego sklepu ( usunięte przez moderatora). Osobiście bardzo mi się podoba i mam zamiar kupić mojej koleżance, która wkrótce bierze ślub
A jaką kwotę chcesz przeznaczyć na ten cel? Bo tak się składa,że mamy teraz kilka ciekawych promocji na zastawy obiadowe i nie tylko,myślę ze warto to sprawdzić
Mnie się bardzo podobają zestawy z porcelany tutaj http://witeks.pl/porcelana . Sama ostatnio zakupiłam zestaw Amelia i jestem z niego bardzo zadowolona. Potrzebowałam czegoś takiego, czego mogłabym użyć na jakiejś bardziej wykwintnej kolacji
Zestaw obiadowy z porcelany
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Zestaw obiadowy z porcelany
Moniczqa
Oj nie wiem gdzie dostaniesz zastawę kubiko. Myślę, że na stronie ambition znajdziesz jakieś sklepy gdzie jest teraz w sprzedaży. Ale faktycznie nadaje super nowoczesny wygląd przybranemu stołowi!
Odp: Odp: Zestaw obiadowy z porcelany
zuzanek
Odp: Zestaw obiadowy z porcelany
Moniczqa
Ania890
Robespierre
ewela24
eKuchnia_com
wiola438