pytanko pytanko
czy w umieszczenych przepisach można podawać nazwy przypraw , nazwy półproduktów, - marki
Jak najbardziej, oczywiście bez nadużyć komercyjnych typu wszystko firmy X, (chyba ze ktos handluje przyprawami i mu nie schodzą z magazynu )..
Ma mieć to charakter informacyjny i ułatwić nam wybór produktów na sałatkę, ciasto etc...
Ok, mam pełną odpowiedź: w przepisach jest dozwolone
pytanko pytanko
czy w umieszczenych przepisach można podawać nazwy przypraw , nazwy półproduktów, - marki
Jak najbardziej, oczywiście bez nadużyć komercyjnych typu wszystko firmy X, (chyba ze ktos handluje przyprawami i mu nie schodzą z magazynu )..
Ma mieć to charakter informacyjny i ułatwić nam wybór produktów na sałatkę, ciasto etc...
zmieniono 2 razy (ostatnio 16 lut 2009 20:05 przez Borubar)
Podpisuję się również pod Twoim pytaniem, sam kilka razy podałem produkty/marki ...
Jeśli byłoby to ... no ale nic. Poczekajmy na odpowiedź, która być może wyczerpie również moje dalsze pytanie.
Znów pytanko do admina:)
Obserwuj wątekOdp: Znów pytanko do admina:)
MADZIALENKA
Odp: Znów pytanko do admina:)
dobry
W życiu codzienym chyba rzadko kiedy opieramy sie zawsze i tylko na jednej marce.
MADZIALENKA
Odp: Odp: Odp: Odp: Znów pytanko do admina:)
Ok, mam pełną odpowiedź: w przepisach jest dozwolone
Odp: Odp: Odp: Znów pytanko do admina:)
Odp: Odp: Znów pytanko do admina:)
Admini wyjwchali na wczasy, poczekajmy jak wróca to moze odpowiedza NA WSZYSTKIE ! pytania
Glumanda
kamil0993
Odp: Odp: Znów pytanko do admina:)
Podpisuję się również pod Twoim pytaniem, sam kilka razy podałem produkty/marki ...
Jeśli byłoby to ... no ale nic. Poczekajmy na odpowiedź, która być może wyczerpie również moje dalsze pytanie.
MADZIALENKA