Sposób przygotowania:
Francuskie bułeczki z serkiem górskim i szynkąPrzygotowanie składników
![Francuskie bułeczki z serkiem górskim i szynką Francuskie bułeczki z serkiem górskim i szynką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/francuskie-buleczki-z-serkiem-gorskim-i-szynka-575090.jpg)
Cebulkę pokroić w drobną kostkę, szynkę i serki również w kostkę, a pomidorki w plasterki.
Nadziewanie bułeczek
![Francuskie bułeczki z serkiem górskim i szynką Francuskie bułeczki z serkiem górskim i szynką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/francuskie-buleczki-z-serkiem-gorskim-i-szynka-575091.jpg)
Każdy płat ciasta pokroić na sześć kwadratów. Posmarować po środku ketchupem, tak żeby zostawić wolne brzegi. Wyłożyć szynkę, pokrojoną cebulę, po 2-3 plasterki pomidora. Na koniec obficie posypać serem.
Pieczenie bułeczek
![Francuskie bułeczki z serkiem górskim i szynką Francuskie bułeczki z serkiem górskim i szynką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/francuskie-buleczki-z-serkiem-gorskim-i-szynka-575092.jpg)
Złożyć bułeczki zlepiając przeciwległe brzegi. Każdą bułkę po wierzchu posypać roztrzepanym jajkiem. Bułeczki włożyć do uprzednio nagrzanego do 200 stopi piekarnika. Piec przez 20 minut. Smacznego.
lukrowanepierniczki
biedroneczki
Czekoladka 2
mocsłodkości