Sposób przygotowania:
Francuskie bułeczki z serkiem górskim i szynkąPrzygotowanie składników
Cebulkę pokroić w drobną kostkę, szynkę i serki również w kostkę, a pomidorki w plasterki.
Nadziewanie bułeczek
Każdy płat ciasta pokroić na sześć kwadratów. Posmarować po środku ketchupem, tak żeby zostawić wolne brzegi. Wyłożyć szynkę, pokrojoną cebulę, po 2-3 plasterki pomidora. Na koniec obficie posypać serem.
Pieczenie bułeczek
Złożyć bułeczki zlepiając przeciwległe brzegi. Każdą bułkę po wierzchu posypać roztrzepanym jajkiem. Bułeczki włożyć do uprzednio nagrzanego do 200 stopi piekarnika. Piec przez 20 minut. Smacznego.
lukrowanepierniczki
biedroneczki
Czekoladka 2
mocsłodkości
skuter5