Sposób przygotowania:
Sakiewki z ciasta francuskiego z farszem rybnymETAP 1:
Grzyby oczyścić, pokroić w kostkę. Papryki umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w cienkie, krótkie paseczki lub w kostkę. Rybę umyć, osuszyć, pokroić w kostkę i oprószyć przyprawą do ryb. Wraz z warzywami podsmażyć na łyżce oleju.
Doprawić do smaku solą i pieprzem. Blat ciasta francuskiego pokroić na 12 kwadratów. Na środku każdego kwadratu nałożyć trochę farszu, posypać startym serem.
ETAP 2:
Wszystkie rogi składać do środka i delikatnie skleić. Posmarować rozkłóconym jajkiem. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec około 20 minut w temp. 200st.
triplecripplecooker
robaczek
skuter5
Czekoladka 2
Czekoladka 2
lukrowanepierniczki
ciasteczka